Contacteer Ons

Slots

Triple Bar

 

Deze slot van 1x2Gaming is uitgebracht in april 2021 en heeft 3 rollen met slechts 1 winlijn.  Met een hoge RTP van 98.15% en een minimale inleg van €0,10 en maximale inleg van €200 is de maximaal uitbetaling slechts 40x je inleg. Niet heel spectaculair, maar Triple Bar is dan ook een retro gokkast.

Hoe ziet de Triple Bar gokkast eruit?

Triple Bar is misschien wel een van de simpelste gokkasten die we ooit hebben gespeeld. De achtergrond van de slot is een geanimeerde gouden vlam die langzaam naar boven stijgt. Door deze gouden achtergrond, gouden letters en het gouden kader heeft Triple Bar een luxe uitstraling.

De achtergrond van de rollen is wit, waardoor de drie verschillende iconen duidelijk zichtbaar zijn. De summiere paytable staat linksboven in beeld, dus je weet meteen waar je aan toe bent.

Muziek en geluid
De muziek van het spel is relaxed en allesbehalve vervelend om naar te luisteren. Het lijkt alsof je ergens in een luxe restaurant tussen de gangen door even een wandelingetje maakt en de slot tegenkomt, waarop je even aanschuift om een paar spins te doen. Dit is een ongelooflijk zeldzaam voordeel van deze slot, die qua opties niet veel te bieden heeft.

Hoe wordt de Triple Bar slot gespeeld?

Zoals we al zeiden is Triple Bar een eenvoudige gokkast. Er zijn drie rollen, welke 1 horizontale winlijn door het midden hebben. Daarnaast zijn er ook maar 3 iconen, namelijk de bronzen, zilveren en gouden bar. Simpel maar doeltreffend zullen we maar zeggen!

Uitbetaling
De iconen die het meest uitbetalen zijn vanzelfsprekend de driedubbele gouden bar, gevolgd door de dubbele zilveren bar en de enkele bronzen bar. Ze zijn respectievelijk goed voor 40x, 8x en 4x je inleg, waardoor je in principe wel redelijk hoge prijzen kan winnen.

Besturing
De besturing van de Triple Bar slot is zoals we die van 1×2 Gaming gewend zijn. Aan de rechterkant kan je de spinknop en de autospinknop vinden en linksonder kan je de inleg verhogen. De rest van de opties vind je aan de linkerkant achter een menuknop. 

Zoals we vaker zien bij 1×2 Gaming is de slot geoptimaliseerd voor mobiel gokken, want op de computer is de uitleg moeilijk leesbaar vanwege het kleine formaat.

Triple bar

Bonussen

De Triple Bar gokkast beschikt over geen enkele bonus of extra. De enige manier om geld te winnen is door 3 dezelfde iconen op de winlijn te krijgen en er zijn zeker geen wilds die je daarbij kunnen helpen.

Klassieke gokkasten moeten het natuurlijk hebben van het nostalgische gevoel en de eenvoud van het spel, dus we hadden ook niet veel extra's verwacht.

Wat vinden wij van de Triple Bar gokkast?

Voor liefhebbers van klassieke gokkasten is Triple Bar zeker een aanrader. Het spel blinkt uit in zijn eenvoud, waardoor je gelijk weet waar je aan toe bent.

De hoge RTP van 98.15% zorgt ervoor dat je een groot deel van je inleg wordt uitgekeerd en wanneer je een winlijn maakt heb je sowieso minimaal 4x je inleg terug.

Probeer het spel hierboven eens gratis uit of speel hem voor echt geld in een online casino.