Contacteer Ons

Kennis

Hoe Maak je een Tombola Account?

Tombola Account

Tombola (een soort Bingo) is een eeuwenoud spel dat onder de jonge en oude spelers nog steeds tot op de dag van vandaag enorm populair is. Waarschijnlijk heeft het te maken met de spanning en de eenvoud van het spel. Werkelijk iedereen kan het spelen en de adrenaline die los komt wanneer je de juiste nummers hebt te pakken, is erg aanlokkelijk. 

Tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit om tombola te spelen. Je kan het namelijk online spelen via de Tombola website, die sinds oktober 2021 een Nederlandse kansspelvergunning heeft. 

Maak je Tombola Account

Hieronder lees je hoe je een Tombola account maakt, want dat is nodig voordat je je gelukkig kan beproeven. Het totale proces om een account te registreren bij Tombola bestaat uit 5 eenvoudige stappen. Als je de stappen volgt heb je je Tombola account al binnen een paar minuten aangemaakt!

De Stappen

Stap 1: Verifieer je e-mailadres door je e-mailadres in te voeren en op ‘mijn e-mailadres verifiëren’ te klikken. Je ontvangt een activatiecode per e-mail waarmee je jouw e-mailadres bevestigt.

Stap 2: Voer je persoonlijke gegevens in zoals je voornaam, achternaam en geboortedatum.

Tombola account aanmaken 1

Stap 3: Bevestig dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden om vervolgens je identiteit te bevestigen.

Stap 4: Bevestig je identiteit door een scan of foto van je identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs te uploaden. Dit doe je eenvoudig via je telefoon of computer door een bestand te selecteren of een foto te maken.

Als alles goed is verlopen dan moet je een bevestiging zien dat lijkt op het scherm hieronder:

Tombola account aanmaken 2

Stap 5: Zodra jouw identiteit is bevestigd ben je zo goed als klaar. Je hoeft alleen nog even een gebruikersnaam en een wachtwoord op te geven.

Over het algemeen moeten we zeggen dat het aanmeldingsproces bij Tombola snel, overzichtelijk, maar vooral duidelijk is. Als je alle stappen netjes volgt, heb je binnen enkele minuten een Tombola account aangemaakt.

Nu ben je klaar om via iDEAL geld te storten en je favoriete Tombola of Bingo spel te spelen!