Contacteer Ons

Slots

Tiki Mania

 

Microgaming heeft in 2019 deze slot uitgebracht, welke een duidelijk vakantie thema heeft. De RTP is 96.26% en de gokkast heeft een medium volatiliteit. Tiki Mania heeft 5 rollen met elk 3 iconen, met 10 winlijnen en een maximale winst van 5000x je inleg. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €100. De slot kent buiten free spins, scatters en wilds, ook nog Grand en Major jackpots om te winnen.

Hoe ziet Tiki Mania gokkast eruit?

Als zon, zee en festiviteit in een slotmachine geduwd kan worden, zou deze de naam Tiki Mania dragen. Op de achtergrond zien we een schoon strand, met daarachter een helderblauwe zee. Onder de palmbomen is een frame van bamboe gemaakt, waarin we het spel spelen. 

Alles ziet er bijzonder feestelijk uit en buiten de standaard kaart iconen is alles goed verzorgd, tot op de totems toe, welke een belangrijke rol spelen in dit spel. 

Muziek en geluid
Met het geluid zit het wel snor. Feestelijke muziek die men kent uit vakanties in de warme landen, die goed geassocieerd kunnen worden met cocktails drinken op het strand. Bijkomend voordeel is meteen dat de muziek doorlopend is, waardoor het niet storend wordt.

Hoe wordt Tiki Mania gespeeld?

Tiki Mania speelt winlijnen van links naar rechts en om deze te pakken te krijgen, dien je dezelfde iconen op verschillende aansluitende rollen tevoorschijn te krijgen. 

Tiki Wilds
Eens in de zoveel tijd komen de tiki wilds (de totems) langs. Als deze niet de hele rol bedekt wordt hij uitgebreid totdat hij op het scherm past, waarna hij als wild dient. De rode totem triggert een respin tot er geen wilds meer gedraaid worden. Daarnaast zal de rode wild ook coins in de pot boven de slotmachine stoppen, in een kans om de major en grand jackpot te winnen. 

Iconen
De iconen van deze slotmachine zijn in aflopende volgorde de groene trommels, de gitaar, de sambaballen/ bloem, de kokosnoten en de A, K, Q en J. 

Besturing
De layout van de Tiki Mania gokkast is gelijk aan veel andere Microgaming kasten. De spinknop bevindt zich in het midden, met aan weerszijden de MaxBet en de autoplay knop. Aan de linkerkant zien we je saldo en je inleg en aan de rechterkant je laatste winst. Tot slot is er nog een mogelijkheid om de rollen sneller te laten draaien.

Tiki Mania

Bonussen

We hebben het over de wilds gehad, maar Tiki Mania kent ook een scatter en free spins optie. De Hawaiiaanse dame op de foto dient 3 keer gespint te worden om in de free spins modus te belanden. Tijdens de free spins kan je respins krijgen en worden je winsten uitgebreid met multipliers. Daarnaast zal elk extra scatter symbool een extra free spin geven.

Jackpot
Naast de standaard bonusronde beschikt Tiki Mania gokkast ook nog over een Grand en Major jackpot. Zoals eerder gezegd kan die worden behaald door coins te scoren met de rode totem. Of de jackpot wel of niet valt wordt willekeurig bepaald.

Wat vinden wij van Tiki Mania slot?

Het spel ziet er gezellig uit, heeft rustgevende muziek en is meer dan perfect voor een rustig avondje gokken. Je kunt leuke prijzen winnen en het is, buiten het feit van winnen, ook leuk om te zien wat Tiki Mania allemaal voor je in petto heeft. Als je een relaxte gokkast zoekt om je geluk op te beproeven zullen wij Tiki Mania zeker aanraden.