Contacteer Ons

Slots

Tiger Claw

 

Playtech heeft met Tiger Claw een spel neergezet, welke helemaal toegewijd is aan de dieren in een Aziatisch jasje. De kast heeft een RTP van 96.96%, met een medium volatiliteit. Het spel biedt 4096 manieren om te winnen en je kan al spelen vanaf een minimale inzet van €0,40, tot een maximum van €80. 

De gokkast heeft geen jackpot, maar er zijn wel scatters en wilds aanwezig. Wat gelijk opvalt is dat deze machine wel heel erg veel op Raging Rhino lijkt.

Hoe ziet Tiger Claw eruit?

Op de achtergrond van Tiger Claw zien we de typisch Chinese puntige bergtoppen met een zonsopkomst. De kast zelf is met de rode rollen ook typisch Chinees te noemen. 

Iconen
De iconen zijn plat en zijn plaatjes met maar heel weinig animatie wanneer er een prijs op valt, wat het geheel van de machine een gehaast gevoel geeft. De iconen zijn dieren van de Chinese dierenriem, de tijger, vos, geit, zwijn en slang plus de klassieke kaartsymbolen A, K, Q, J, 10 en 9.

Muziek en geluid
De muziek van de kast begint pas als je de spinknop indrukt en eindigt als de rollen klaar zijn met spinnen. Ook dit draagt bij aan een gehaaste afwerking van de kast, waar wij liever wat meer details hadden gezien.

Hoe wordt Tiger Claw gespeeld?

De layout van Tiger Claw is vrij standaard voor een Playtech gokkast, met aan de linkerkant de info en de muntwaarde. Daarnaast vinden we de totale inleg en de laatste winst. Tot slot vinden we de spinknop aan de rechterkant, waarmee deze gokkast erg gemakkelijk te bedienen is. De inleg is makkelijk te verhogen met de + en – knoppen onder de muntwaarde-knop, waardoor de jacht op de grote prijzen kan beginnen.

Het Chinese symbool met de twee tekens erop fungeert als de wild (‘白虎'  betekent witte tijger). Het icoon ‘Tiger Free Games' fungeert als de scatter en geeft recht op een bepaald aantal free spins, afhankelijk van hoe vaak je hem hebt gedraaid.

tiger claw (1)

Bonussen van Tiger Claw

Zoals al hierboven al lieten doorschijnen zijn de voordelen van deze kast te halen uit het draaien van scatters. Als je tussen de 3 en 6 scatters op de rollen krijgt, word je beloond met tussen de 8 en 100 (!) free spins. Gedurende de free spins, zorgen het rollen van scatters ervoor dat het aantal free spins wordt uitgebreid, zo geeft 2 scatters bijvoorbeeld 5 extra free spins. 

Er zit dus niet echt een bonus systeem aan de machine, maar dit spel zorgt er wel voor dat je meer dan genoeg kans krijgt om niks te hoeven inleggen om wel prijzen te winnen.

Ons oordeel over Tiger Claw

Een Nederlands gezegde luidt: Beter goed gestolen dan slecht verzonnen en in veel gevallen is dit ook waar. In dit geval is deze kast net zo mild als het origineel Raging Rhino, welke ook bijzonder weinig variatie met zich meebracht. 

Het spel zou al een stuk beter geweest zijn, als de soundtrack van de kast doorlopend was. We snappen maar al te goed dat deze kast is gemaakt om de Rhino spelers bezig te houden met een keer wat anders. Voor nieuwe spelers of spelers op zoek naar een nieuw spel, raden we het niet aan om veel tijd in deze gokkast te investeren.