Contacteer Ons

Slots

Thunder Screech

Deze slotmachine van Play ’n Go heeft 5 rollen met elk 3 iconen per rol. De RTP van 96.20%, geeft hem een middelhoge volatiliteit, maar wel met een maximale uitbetaling van €500.000. De kast kent 10 winlijnen en heefteent “tribal” thema. 

De minimale inleg van de kast is €0,10 en de maximale inleg is €100. Thunder Screech bevat wilds en sctatters voor bonus free spins.

Hoe ziet Thunder Screech eruit?

De kast heeft zoals hierboven gezegd een “Tribal” thema. We zien de op de achtergrond een vallei met daarin een roofvogel die continu heen en weer vliegt en een “zoef” geluid maakt als hij over de kast heen komt. Leuk detail.

Iconen
De karakter iconen van deze kast zijn van hoog naar laag de raaf, de vos, de das, de otter en de bever, met daarnaast de iconen uit een kaartspel: A, K, Q, J en de 10.

Achtergrond
De kast zelf heeft een achtergrond van wat lijkt op bewerkte huid, met daarop houten iconen en iconen van wilde dieren. De totems aan de zijkant doen ons denken aan een indianencultuur.

Muziek en geluid
De muziek versterkt dit vermoeden en is alles behalve storend. Het verandert tijdens de free spins zelfs in tribal house. De geluiden zijn idem en de rollen klinken als drums. Ook weer een leuk detail, waardoor de muziek en het geluid perfect bij de gokkast passen.

Hoe speel je Thunder Screech?

Net als bij elke kast, is het de bedoeling dat je winlijnen scoort door 3 of meer dezelfde iconen op een winlijn te zetten. 

Wilds en Scatters
Als je je winsten wilt vergroten, zie je dat de wilds je nog kunnen helpen met het samenstellen van een winlijn, of deze verder vergroten voor een hogere uitbetaling. Het grote geld is te vinden in de scatter free spins rondes, maar daarover later meer. 

Besturing
De kast heeft een standaard layout, welke we herkennen van andere Play ’n Go kasten. Aan de rechterkant vinden we de autospin knop met bijbehorend menu en de gewone spinknop. Links daarvan zien we de hoogte van je inleg en een winst display. Aan de linkerkant van de gokkast zien we je huidige saldo en de informatieknop, welke uitleg verschaft over hoe de slotmachine werkt.

Thunder Screech

Bonussen

Zoals al eerder vermeld, is het grote geld te halen in de free spins. Je komt in de free spins modus door minimaal 3 scatters te rollen, waarna je minimaal 5 free spins krijgt. De scatters zijn aanwezig in de vorm van dromenvangers.

In de free spins rondes, krijg je minimaal elke ronde een wild. Deze wild wordt automatisch geupgrade naar een thunderwild. De thunderwilds zijn sticky en je free spins worden opnieuw gerold totdat er geen nieuwe wilds meer tevoorschijn komen. Omdat het wilds zijn, kan dit behoorlijk hoog oplopen en flink wat prijzengeld opleveren.

Call
Met een beetje geluk krijg je op bepaalde momenten in het spel willekeurig een zogenaamde ‘call'. De grote roofvogel vliegt door beeld en voegt 5 tot 9 wilds toe aan het spel voor de komende spin. Dit is een leuk extraatje waarmee je zonder er iets voor te doen een aardige extra winst kan behalen.

Wat vinden wij van Thunder Screech?

Thunder Screech is een type gokkast die je heel veel ziet bij de grotere software ontwikkelaars, zoals Play ‘N Go. We hebben het idee dat we deze kast al eerder hebben gespeeld, maar dan in een ander jasje. Maakt dit de kast slecht? Integendeel zelfs. Dit is een leuke kast waar we wel een aantal uur mee zoet zijn geweest. We vinden de gokkast niet een absolute aanrader, maar meer een solide spel voor een goed aantal uurtjes aan speelplezier. Er zijn heel veel betere, maar zeker ook heel veel slechtere gokkasten.