Contacteer Ons

Slots

The Paying Piano Club

Play ’n Go heeft met deze slotmachine een reis terug naar de jaren ’40 geboekt voor de speler. Op deze reis is men terecht gekomen in een jazzclub, waar de wilds echt wild zijn en de piano’s nog klinken alsof men er met tien man tegelijk op staat te pingelen. 

De minimale inleg van de kast is €0,05 en de maximale inleg is €100e met een maximale uitbetaling van 5000 keer je inleg. The Paying Piano Club heeft een RTP van 96.26% en 5 winlijnen, waar de hoogst uitbetalende geldt, dus niet allemaal tegelijk.

Hoe ziet The Paying Piano Club eruit?

Op de achtergrond is niet meer dan een sigaret en een glaasje wijn te zien. Voor de rest is de achtergrond donker, wat de focus op de kast legt. De rollen lijken op oude grammofoon ponsplaten, welke we nu in het heden veelal nog tegenkomen in draaiorgels. 

De iconen zijn wel enorm herkenbaar omdat ze uit de juiste tijd komen. De iconen zijn een trompet, een banjo, een viool/ contrabas, een trommel, de A, de K, de Q en de J. 

De muziek past helemaal bij de kast, maar op een gegeven moment, zijn we toch wel heel blij met de mute knop van de kast, omdat de muziek uit die tijd ons soms een beetje zenuwachtig maakt. De kast zelf heeft, naast de muziek, niet heel veel geluidseffecten.

Hoe wordt The Paying Piano Club gespeeld?

Dit is weer een machine waar men jacht moet maken op wilds en scatters, welke in de vorm van 2 verschillende bandleden komen. Meer hierover in de “bonussen” van deze review. 

De kast heeft een relatief standaard layout, met aan de rechterkant de autospinknop die je van 10 naar 100 spins kan instellen. Daarnaast vinden we de spinknop, een display met de inleg en de inleg selector die je van €0,05 tot €100 kan instellen. Aan de linkerkant vinden we tot slot nog je saldo en de informatieknop. Daaronder nog wat losse opties met betrekking tot het geluid en een overzicht van je winst.

The Paying Piano Club

Bonussen

Er zijn een aantal mogelijkheden om meer te winnen dan de standaard winlijnen. Zo is er ten eerste de wild, welke als deze rolvullend is aan de bovenkant een automatische keuze maakt tussen een x2 tot x10 vermenigvuldiger van de winlijn.

De scatters komen in drie vormen en het is de bedoeling om ze alle drie op de rollen te krijgen. Lukt dit, zullen deze in een muntje veranderen en garant staan voor 5 free spins. In deze modus, vinden we ook scatter munten, welke als men deze aantreft, garant staan voor een extra free spin. Elke keer keer dat de munt gespint wordt, wordt er ook één bij de multiplier opgeteld, welke geactiveerd worden door een volle rol met wilds. 

In ons ervaring worden er vrij veel extra fee-spins uitgedeeld en hierdoor kunnen de winsten in de free-spin modus dus aardig oplopen!

Wat vinden wij van The Paying Piano Club?

Het is een leuk spel en de wild komt meer dan voldoende voorbij om er wat voordeel uit te halen. Ga je echter jacht maken op de scatters, dan kun je wel eens een groot aantal spins nodig hebben voordat je deze combinatie een keer voorbij ziet komen en dat is erg jammer. De kast keert echter voldoende uit om toch terug te komen. Hiernaast zit de muziek ook wel goed bij The Paying Piano Club.