Contacteer Ons

Slots

The One Armed Bandit

Dit is normaal niet een heel florissante naam voor een slotmachine, maar het bedrijf Yggdrasil heeft er een bijzondere slotmachine van weten te maken. De kast heeft een minimale inleg van €0.10, tot aan een maximale inleg van €40 en een RTP van 96.3%, 20 winlijnen en 5 rollen met 3 iconen. Dit staat garant voor een maximale winst van €11.800. De kast heeft helaas geen jackpot, maar dit wordt echter meer dan goed gemaakt met de scatter, waarover later meer.

De uitvoering van The One Armed Bandit

De achtergrond van de kast is een woestijn, of een rand van een oud mijnstadje, waar de kast zelf gemaakt is in een oude theaterwagen, welke het geheel meteen een goede western sfeer geeft. De ruiten, harten, schoppen en klaveren zijn samen te vinden met cowboy artikelen als een drinkfles, hielspoor, hoed en het pistool, welke dan ook de hoogste waarde representeren in de kast.  Leuk detail is dat de vlakken van de rollen aan elkaar genaaid zijn, wat erg goed in de stijl van de kast past. 

De muziek is de grote sfeermaker van de kast. Compleet met “whoeha”, welke we ook uit de soundtracks van spaghettiwesterns kennen, dit geeft niet het idee dat er haast bij het draaien van de rollen is. Met de geluidseffecten zit het ook wel snor, want deze complimenteren de muziek van de kast zo goed, dat je af en toe goed moet luisteren of het niet de muziek zelf is.

Hoe speel je The One Armed Bandit?

De kast heeft een relatief bekende vormgeving, dus is niet moeilijk te bespelen als je weet wat de knoppen doen. De kast is met de spinknop in het midden in twee kanten verdeeld. Aan de linkerkant   vind je de inzethoogte, de waarde en de Max Bet knop, welke uw inleg in een druk op de knop naar maximale inleg verhoogt. Aan de rechterkant van de spinknop vind je de auto spin knop, welke je spins automatiseert op de inleghoogte die je hebt ingesteld, met de winst/ speelbalans daarnaast. 

Om gewoon één keer te spinnen, druk je op de spin knop. Om het te automatiseren, druk je op de autospin knop en om eens gek te doen met de inleg, druk je op de max bet knop. Je krijgt wel nog de waarschuwing, met de vraag of dit echt de bedoeling is.

The One Armed Bandit

De Bonussen

Deze slotmachine heeft eigenlijk maar 1 bonus optie, welke de scatter is. Zodra de scatter op het scherm verschijnt, krijg je 1 gratis spin per scatter. Als je het voor elkaar krijgt om op elke rol een scatter te krijgen met de gratis spins, ga je in de bonusronde, welke op kan lopen tot een vermenigvuldiging van 100x je inleg en dat is niet mis.

Wat vinden wij van The One Armed Bandit?

Het geluid en het beeld zorgen voor een goede “samensmelting” van al het goede wat Yggdrasil in een kast heeft kunnen duwen. De iconen zien er perfect uit, de rollen zijn thematisch met de genaaide leren lappen en het speelt heerlijk weg. Je wordt lekker beziggehouden in de jacht naar de scatters en als je deze krijgt, wordt het geen spaghettiwestern, maar een waar feest voor de speler. Meer van dit graag!