Contacteer Ons

Slots

The Dalai Panda

 

Wat meteen opvalt aan ‘The Dalai Panda’ is het afwijkende uiterlijk. Deze gokkast van iSoftBet heeft namelijk 2 aparte sets van 3 rollen met elk 27 winlijnen. In de free spins modus wordt het aantal winlijnen zelfs uitgebreid tot 729 (!), mede doordat ze dan ook van rechts naar links gelden. 

De minimale inleg van de machine is €0,30 en de maximale inleg is €30,-, met een maximale uitbetaling van €238.140 op een RTP van 95.81%.

Hoe ziet The Dalai Panda eruit?

Normaal praten we in onze reviews als eerste over de achtergrond, maar de kast is zo groot door de dubbele rollen, dat er geen sprake is van een achtergrond. De kast is namelijk opgedeeld in 2 sets van 3 rollen, met de Dalai Panda in het midden van de drie rollen, die ons af en toe voorziet van een grinnikend geluid.

De rollen zelf zijn meer dan duidelijk en de panda stoort niet, maar voegt wel degelijk wat vermaak toe. 

Muziek en geluid
De muziek is rustgevend en zeker niet irritant, zoals sommige andere gokkasten met een Chinees thema. In tegenstelling tot andere gokkasten is de muziek van The Dalai Panda rustgevend en niet te overdreven. Het past goed bij de rest van de gokkast, net als de geluidseffecten.

Hoe speel je The Dalai Panda?

Buiten het gegeven dat de kast in tweeën is gedeeld, speelt deze niet veel anders dan een standaard slotmachine. 

Iconen
De kast heeft wilds, scatters, karakter en standaard iconen. Deze zijn van hoog naar laag de scatter, vogel, aap, schildpadden, vogels en vissen, met tot slot de standaard iconen A, K Q en J.

Winlijnen
Het interessante van deze kast is dat de winlijnen niet alleen vanuit de linkerkant bekeken worden, maar ook vanuit de rechterkant, wat het aantal mogelijkheden vrijwel verdubbelt. 

Wilds en Scatters
De wilds verschijnen op willekeurige momenten op de gokkast en geven je meer kans om een winlijn te scoren omdat ze andere iconen vervangen. De scatters geven je toegang tot de free spins modus als je er 3 of meer tevoorschijn weet te draaien. Hierover later meer.

Besturing
De layout van de kast is relatief simpel en is gelijk aan andere iSoftbet kasten. Aan de rechterkant hebben we deze keer echter een fullscreen knop, met daarnaast de inleg selector, autospin en spinknop. Aan de linkerkant van het midden vinden we tot slot nog de informatieknop en een display die je inleg weergeeft.

the dalai panda

Bonussen

Gedurende de normale game, verzamel je free spins voor in de grote pot onder de panda. Deze ‘free spins bank’ begint op 5 gratis spins en wordt vergroot naarmate je meer scatters verzamelt. In de free spins modus worden ook extra winlijnen gevormd omdat de Dalai Panda de twee sets met rollen aan elkaar vastmaakt. Het totale aantal winlijnen loopt dan op naar 729 en dit is ook het moment waarop je kans maakt op de hoofdprijs van €238.140.

Ons oordeel over The Dalai Panda

Je moet even doorhebben wat de Dalai panda nu allemaal van plan is en wil met de gerolde resultaten. Als je dit eenmaal door hebt, is dit een aardig vermakelijke kast waar je wel even mee bezig bent. Door de extra’s van het spel speelt The Dalai Lama meer als een minigame en heeft hij onze aandacht lang weten vast te houden. De lage inleg maakt het ook een vermakelijke kast voor beginners. Zelfs als gratis spel is deze titel vermakelijk en we zullen er zeker nog eens naar terugkomen.