Contacteer Ons

Slots

Tahiti Gold

 

Met een RTP van 96.1% en hoge volatiliteit, maakt deze slotmachine van Elk Studios maar tussen de 4096 en 262.144 winlijnen. De minimale inleg van €0,10 en maximale inleg van €100 zijn goed voor een maximale prijs van €500.000. De slot kent een scatter, een wild en een aantal leuke extra’s, maar geen jackpot.

Hoe ziet de Tahiti Gold slot eruit?

Het mooie van een Elk slot is dat je altijd wat speciaals ziet, of het nu op de achtergrond is of op de voorgrond. In Tahiti Gold bevinden we ons op een tropisch eiland met een vergaan schip op de achtergrond. Het zicht op het schip wordt geblokkeerd door het speelveld, maar het is te zien wanneer je een nieuwe spin start.

Uiterlijk
De voorgrond speelt zich af tussen houten totems, die duidelijk uitstralen dat ze er niet zijn om vrienden te maken. Aan de zijkant zijn nog wat totems in stenen gegraveerd, om het geheel meer 3D te maken.

De standaardiconen zijn van hout en de karaktericonen van steen, wat een mooi geheel maakt tussen de verschillende blokken die er vallen. De iconen zijn erg mooi getekend en je kunt er duidelijk het thema in terug vinden.

Muziek en geluid
Het geluid van de kast is minimaal, maar genoeg om toch indruk te maken op de speler. Het zijn de minimale geluiden en de minimale muziek die deze kast een bepaalde goede sfeer geven.

Hoe wordt de Tahiti Gold gokkast gespeeld?

De stenen komen uit de lucht vallen in een raster van 4×6 iconen. Als je hier een winlijn mee haalt, zal het aantal iconen naar 5×6 gaan, win je hier weer mee gaat dit naar 6×6, tot een maximum van 8×6 raster. Naarmate het speelveld groter wordt, neemt het aantal mogelijk winlijnen ook toe.

Naast iconen van standaard formaat zijn er ook grotere blokken van 2×2, 3×3 of zelfs 4×4. Leuk gegeven is dat deze door de kleinere stenen heen vallen, direct naar de bodem. Deze worden dan weer aangevuld in een respin. 

Iconen
Er zijn heel veel iconen te vinden in deze gokkast, dus we zetten zie hier even allemaal voor je op een rijtje. In aflopende waarde zien we de koning, de blauwe, aqua en groene totem, de kikker, de vis, de schildpad en salamander, de rode en blauwe houten iconen en de lichtblauwe en groene iconen. 

Speciale Iconen
Naast de normale iconen, hebben we ook nog de wild en de Eye of Tiki iconen. Zodra de laatste er 3x opstaat, zal deze een laser driehoek vormen en alles verbranden wat er in de ontstane driehoek zit.

Dan hebben we nog de wild forge, welke de lege velden onder de wild vult met extra wilds, om een lange sticky wild te maken. Deze blijft tot de volgende spin op het scherm staan.

Tahiti Gold

Bonussen

Bij het behalen van drie bonusiconen, die voorkomen in de vorm van een vulkaan, word je beloond met het spelen van de bonusronde. Het aantal free spins wat je krijgt hangt af van hoeveel bonusiconen je hebt gedraaid.

  • 3 Bonusiconen: 10 Free Spins
  • 4 Bonusiconen: 15 Free Spins
  • 5 Bonusiconen: 20 Free Spins
  • 6 Bonusiconen: 25 Free Spins

Tijdens de free spins veranderen alle wilds in sticky wilds en worden ze onderaan de gokkast verzameld. Ze blijven zitten tot het einde van de free spins en kunnen een hele hoop winlijnen (en dus geld) opleveren als je ze op de juiste plekken weet te krijgen.

Tot slot breidt de gokkast zich in de free spins ronde automatisch uit, ook als je geen winlijn weet te halen. Hij begint dus met 4 rijen, maar dit gaat per spin 1 omhoog tot je op de maximale hoogte van 8 rijen bent beland.

Ons oordeel over Tahiti Gold van Elk Studios

Tahiti Gold is een degelijke gokkast van Elk Studios, wat maar weer eens bewijst dat deze provider over goede mensen beschikt. De uitbreidende rollen zorgen ervoor dat je steeds hoger oplopende winsten kan behalen, waardoor je aandacht wordt vastgehouden. Daarnaast weten de extra iconen en de bonusronde genoeg motivatie te geven om door te spelen.

Probeer de gokkast hierboven eens uit of speel hem voor echt geld in een online casino.