Contacteer Ons

Slots

Sweet Bonanza

Sweet Bonanza slot van Pragmatic Play bestaat uit 5 rollen met elk 5. De minimale inleg is €0,10 en de maximale €125. De gokkast heeft een RTP van 96.48%  en een maximale uitbetaling van 21.100x de inleg. Daarnaast heeft de slotmachine geen jackpot, maarwel free spins en scatters.

De reden dat deze geen winlijnen heeft, is dat dit een cascade spel is. Meer daarover hieronder.

Hoe ziet Sweet Bonanza slot eruit?

Zowel qua geluid als beeld ziet Sweet Bonanza er mierzoet uit. De achtergrond is een landschap van spekjes, suikerspin, ijs, pudding, lollies en ijshoorntjes. Dit allemaal op een mooie blauwe lucht met wat wolkjes. 

Uiterlijk
Het spel zelf zit in een kader van zuurstokken. Vreemd genoeg zijn niet alle iconen gerelateerd aan snoep. Alleen de niet-fruit iconen zien eruit als iets wat snoep zou kunnen zijn, maar wij hebben niet kunnen ontdekken wat het precies zijn.

Muziek en geluid
De muziek is lief en ja, deze muziek zou je in een snoepwinkel tegen kunnen komen. Het mag duidelijk zijn dat dit niet helemaal onze stijl is, maar we moeten wel toegeven dat het perfect in het thema past. Aangezien het moeilijk is om geluiden bij snoep te laten passen, zullen we maar zeggen dat Pragmatic Play dit goed heeft gedaan!

Hoe wordt Sweet Bonanza gespeeld?

Sweet Bonanza is een cascade kast. Dit wil zeggen dat de hele rol onder uit de kast valt en een nieuw, compleet scherm vanaf boven in de kast valt. Zodra er een winlijn gescoord wordt, knallen de iconen uit elkaar en vallen de losliggende iconen naar beneden. Op dat moment verschijnen van bovenaf extra iconen om de kast weer vol te maken.

Winlijnen
Zoals gezegd heeft Sweet Bonanza geen winlijnen maar wordt er alleen met een minimum aantal symbolen voor winsten gewerkt. Zodra je het minimale aantal van 8  dezelfde symbolen hebt gedraaid, wordt de winlijn uitbetaald en verdwijnen de iconen. Daarna wordt er verder gezocht naar eventueel extra winlijnen. Het maakt hierbij dus niet uit op welke plek op het scherm de iconen verschijnen.

Besturing
De layout van de kast is weer precies wat we van Pragmatic Play gewend zijn en bestaat uit lekker grote knoppen. Van rechts naar links vinden we de inlegverhoger, de spinknop en autoplay knop er direct onder, de inlegverlager en helemaal links vinden we de informatieknoppen. 

Extra Features
We zien naast de slot ook nog een “buy feature” staan, welke ons 10 free spins laat kopen voor een redelijke prijs. Daarnaast is er nog een “Bet” optie die de maximale inzet verhoogt en meer kans op een win geeft.

Sweet Bonanza (1) (1)

Bonussen

Zodra er 4 scatters vallen, verandert de achtergrond van lichtroze naar zacht paars. Wellicht is dat nacht in snoepland, wie zal het weten, maar wat wel zeker is, is dat er 10 free spins uitgekeerd worden. 

Free Spins
Tijdens de free spins komen multiplier bommen tevoorschijn, die vast moeten zitten aan winlijnen om uitgekeerd te worden. Bij 4 of meer scatters, zullen de free spins weer opnieuw naar 10 gezet worden. In de free spins ronde hebben we redelijk hoge prijzen weten te behalen.

Buy Feature
Afhankelijk van hoeveel je inlegt, kun je dus free spins kopen. Van alle keren dat we het geprobeerd hebben, heeft de free spins optie meer gegeven dan dat je ervoor moet betalen. Wij vragen ons af of dit in de betaalde versie ook het geval is.

Ons oordeel over Sweet Bonanza

We hebben gemengde gevoelens bij deze kast. Het uiterlijk past niet helemaal bij onze smaak en stijl, maar de machine speelt wel heerlijk weg. Omdat er geen winlijnen of clusters zijn moet je altijd blijven opletten om te zien of je winsten hebt gehaald. Dit klinkt misschien vervelend, maar maakt het spel juist extra spannend. Ook de free spins ronde is prima en heeft ons redelijk hoge winsten gebracht. We zullen zeker nog eens terugkomen bij Sweet Bonanza.