Contacteer Ons

Slots

Sweet Bonanza Xmas

Pragmatic Play heeft een kerstversie van hun populaire gokkast Sweet Bonanza uitgebracht. Het origineel is een van de populairste slots ter wereld, dus wij zijn benieuwd hoe de kerstversie het doet. Sweet Bonanza Xmas heeft een RTP van 96.48% en kent geen winlijnen. De minimale inleg van de slot is €0.20 en de maximale inleg bedraagt €100. De review van de originele gokkast lees je hier.

Hoe ziet Sweet Bonanza Xmas eruit?

Het mag duidelijk zijn dat Pragmatic Play het succes van Sweet Bonanza wil vasthouden en daarom een rebrand van het origineel heeft gemaakt. Sweet Bonanza Xmas zal jaarlijks waarschijnlijk veel bezoekers trekken tijdens de kerstperiode.

Uiterlijk
Nu zijn er goede en slechte rebrands voor het seizoen en dit is klaarblijkelijk een heel goede. Alles ziet eruit alsof het zo bedoeld is, de animaties, achtergrond, iconen en kast zijn helemaal in thema. De achtergrond is een sneeuwlandschap van slagroom en de kast zelf speelt zich af in een zuurstok. De “plof” animaties van de slot zijn ook goed gedaan. Eerst wiebelen de iconen een beetje, waarna ze uiteen spatten in een sneeuwvlok.

Muziek en geluid
Het geluid is helemaal in kerstsfeer en bijzonder goed gedaan. Er is een vleugje bekende kerstklassieker te bespeuren, maar het grootste gedeelte is vanuit eigen studio en zeer goed uitgevoerd. Goede muziek levert wat ons betreft sowieso al pluspunten op!

Hoe wordt Sweet Bonanza Xmas gespeeld?

Sweet Bonanza is een cascade kast. Dit wil zeggen dat de iconen in een keer naar beneden komen vallen. De gokkast werkt niet met winlijnen maar betaalt uit wanneer je minimaal 8 dezelfde iconen op het scherm hebt staan, ongeacht de positie. Als het selecteren van de winclusters gedaan is, vallen alle iconen onder uit de kast weg voor de volgende “spin”. 

Bet-opties
Aan de linkerkant van de gokkast vind je een betoptie, waarmee je je inzet met 25% kan verhogen. Zo kan je in plaats van €100 je inleg verhogen naar €125. dit geeft je twee keer zoveel kans om een winlijn te scoren. Wat ons betreft is dit zeker de moeite waard.

Iconen
De iconen in het spel zijn redelijk gelijk aan de iconen in het origineel, maar hebben nu allemaal een laagje sneeuw. Van hoog naar laag zien we een rood, paars, groen en blauw snoepje, met daarna een appel, perzik, watermeloen, druiven en bananen. De lolly fungeert als scatter, waarover hieronder meer.

sweet bonanza xmas

Bonussen

Het grote geweld vindt ook in dit spel plaats tijdens de free spins (of free drops) ronde. Je moet 4 scatter lolly’s zien te draaien om in de free spins modus te komen.

Free Spins
Aan het begin van de Free Spins ronde worden 10 gratis spins toegekend, maar elke keer dat je 3 scatters draait krijg je nog eens 5 extra gratis spins. Tijdens de Free Spins zijn gouden kerstballen te vinden, welke een multiplier op zich hebben staan. Als je een wincluster hebt naast een kerstbal, zal deze kerstbal de multiplier toekennen aan het wincluster. Zeker als je meerdere gouden kerstballen hebt kun je wel eens hele hoge prijzen winnen.

Wat vinden wij van Sweet Bonanza Xmas?

Deze slot neemt al het goede van het origineel en voegt daar een kerstthema aan toe. Het kerstthema is goed uitgewerkt, want zowel op visueel gebied als qua audio is Sweet Bonanza Xmas een echte topper! Het spel speelt lekker weg en wij vinden cascadekasten vaak nog wat interessanter dan de standaard kasten. Daarnaast is de bonusronde top en kan je hoge prijzen winnen.

Als je in de kerstperiode niet het standaard spel wilt spelen, raden we je zeker aan om Sweet Bonanza Xmas een keer uit te proberen!