Contacteer Ons

Slots

Super Striker

 

Super striker van NetEnt is speciaal gemaakt voor het EK Voetbal 2020 en is uitgekomen in Mei 2020. De slotmachine heeft een maximale RTP van 96.93% en hoge volatiliteit. Er zijn 5 winlijnen op de 9 iconen grote slotmachine van 3 x 3 iconen. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €75, met een maximale winst van 5000x je inleg.

Hoe ziet Super Striker slot eruit?

Of je nu van voetbal houdt of niet, deze slot heeft zijn prioriteiten goed op een rijtje. We zien op de achtergrond een goed gemaaid voetbalveld. Aan de rechterkant zien we de bet slip, voor liefhebbers van voetbal weddenschappen.  

Uiterlijk
Op de voorgrond, waar alle actie afspeelt, zien we 3 rollen met elk 3 iconen. Leuk detail is dat de slot zich niet in een kader bevindt en volledig doorzichtig is. Alle iconen van het spel passen goed in het voetbalthema en er is niet gebruik gemaakt van andere iconen voor opvulling. 

Muziek en geluid
Super Striker heeft geen doorlopende muziek, maar moet het vooral hebben van de geluiden. Tijdens het spelen hoor je het geruis van het publiek zoals je dat in een voetbalstadion hoort. Als je een winlijn scoort, wordt er gejuicht alsof je net een goal hebt gescoord! Eerlijk is eerlijk, de geluiden in deze slot zijn beter dan de muziek en passen perfect bij wat er in de slotmachine gebeurt.

Hoe wordt Super Striker slot gespeeld?

Bij Super Striker is het de bedoeling om winlijnen van links naar rechts te scoren. Er zijn vanwege het lage aantal winlijnen en minimaal aantal iconen geen wilds aanwezig, maar het spel kent wel twee scatter varianten, waarover later in de bonussen meer. 

Besturing
De layout van het spel is makkelijk, en een beetje anders dan we van NetEnt gewend zijn. In het midden zien we de spinknop, met aan weerszijden de autoplay en quickspin knop. Aan de linkerkant van het midden kan je je inleg op twee manieren selecteren en aan de rechterkant vind je een display met je laatste winst en saldo. Als je alle informatie over het spel wilt lezen kan je de menuknop aan de uiterst linkerkant gebruiken.

Bet Slip
Bijzonder is het spel is de bet slip aan de rechterkant van het scherm. Hier kan je namelijk het spelen van een slotmachine combineren met sportweddenschappen. Je kan namelijk wedden op hoe vaak een bepaald icoon voorbij zal komen. Als je het goed hebt zijn er super hoge prijzen mee te winnen. Dit is echt een leuke extra die we nog niet eerder hebben gezien!

Iconen
De iconen van de slot zijn in aflopende waarde, de gouden voetballer, de voetballer, de gouden schoen, de schoen, de 3xgoal, de 2xgoal en de goal.

Super Striker

Bonussen

In dit spel kennen we geen wild, omdat het aantal rollen daar nu eenmaal te weinig voor is. We kennen wel de normale scatter en de golden scatter. De voetbal scatter, dien je 3 keer te hebben om in de free spins terecht te komen. Je kunt ook een golden scatter en 2 football scatters krijgen om hetzelfde resultaat te behalen. 

In de free spins krijg je alleen nog maar golden scatters, welke een bepaalde waarde hebben. Deze kan variëren van x1 tot x10 en je dient het hele veld met golden scatters te vullen om door te gaan naar het volgende level. Als je overgaat naar een ander level, krijg je de totale waarde aan scatters  vermenigvuldigd met je inleg als winst uitgekeerd. Dit gaat door tot je free spins op zijn en je terugkeert naar het standaard spel.

Ons oordeel over Super Striker

Zoals je misschien al had verwacht zijn we erg te spreken over dit spel. Het is namelijk een combinatie van twee van ons favoriete vrijetijdsbestedingen: sportweddenschappen en slotmachines. Het standaard spel is erg solide en nodigt uit om door te spelen, omdat de free spins ronde erg grote winsten met zich meebrengt.

Daarnaast was de bet slip optie voor ons een geniale zet, waar we gretig gebruik van hebben gemaakt. We hadden niet gedacht dat we in het casino een slot zouden kunnen spelen en tegelijkertijd een weddenschap konden afsluiten. Daarnaast is Super Striker ook nog eens een van de gokkasten waarop we de hoogste winst hebben gehaald.

Voor iedereen die deze site bezoekt is Super Striker een absolute aanrader!