Contacteer Ons

Slots

Super Heroes

 

Met de superhelden uit deze slotmachine laat Yggdrasil je een heerlijk maximumbedrag van €320.000 winnen. De RTP staat op 96.1% en de Super Heroes gokkast beschikt over een hoge volatiliteit. Met 20 winlijnen en een minimale en maximale inleg van €0,20 en €100 staat deze slot garant voor veel speelplezier en.

Hoe ziet de Super Heroes gokkast eruit?

De intro laat zien dat onze Super Heroes zichzelf in het pak hijsen om tekeer te gaan tegen de kwade krachten. Daarna lopen ze cool door een gang zoals alleen Super Heroes dat kunnen, klaar om de wereld te redden.

Uiterlijk
De achtergrond van de slot zelf is een uitzicht over een grote stad, welke verlicht wordt door het avondrood of het ochtendgloren. Dit alles is getekend als een DC comic en daar valt niks verkeerds over te zeggen. De slot zelf is doorzichtig, waardoor je goed uitzicht op de stad blijft houden. Ondanks de doorzichtige slot komen de iconen allemaal goed tot hun recht.

Muziek en geluid
De muziek is zoals je van een tv serie met actiehelden kan verwachten. Niet super gecomponeerd, maar goed om aan te horen. Over de kwaliteit valt wederom niets te klagen, zoals we het gewend zijn van Yggdrasil. Ook de geluidseffecten zijn wat je van superhelden mag verwachten, dus dit is ook helemaal in orde.

Hoe wordt de Super Heroes slot gespeeld?

Qua werking is de Super Heroes slot vrij standaard, aangezien hij werkt met winlijnen die van links naar rechts gemaakt dienen te worden. Wilds kunnen je hierbij helpen door iconen te vervangen en winlijnen uit te breiden.

Super Hero Feature
Een keer in de zoveel tijd, wordt één van de  superhelden geactiveerd die het speelveld verandert. Het is afhankelijk van de superheld hoe het speelveld eruit komt te zien en wat voor extra’s je krijgt.

  • Mirage: Iconen met hoge waarde worden veranderd in dobbelstenen. Deze dobbelstenen geven een mystery win van tussen de 5 en 1000 coins.
  • Raven: Gooit een mes waardoor 1 tot 4 rollen compleet met Wilds worden bedekt.
  • Hopper: Veroorzaakt een meteorietenregen welke willekeurige symbolen in wilds verandert.
  • Tesla: Maakt een schokgolf die willekeurige symbolen in symbolen met hoge waarde verandert. Dit garandeert een winlijn.
  • Trance: Opent een portaal welke 1 tot 4 extra free spins geeft. Komt dus alleen voor in Free Spins modus.
  • Knox: Schiet een vuurbal welke een multiplier van 2x tot maximaal 5x geeft.

Iconen
De iconen in het spel zijn de aartsvijanden van de superhelden die moeten worden uitgeschakeld. Van hoog naar laag zien we de rode vijand, paarse vijand, groene vijand en blauwe vijand. Daarnaast hebben we nog rode, paarse, groene en blauwe iconen met een lagere waarde.

Super heroes

Bonussen

Als je minimaal 3 scatters weet te draaien word je beloond met free spins. Afhankelijk van het aantal scatters lopen de free spins op.

  • 3 Scatters: 4 Free Spins
  • 4 Scatters: 5 Free Spins
  • 5 Scatters: 7 Free Spins

Free Spins
Het doel van de bonusronde is om de superkrachten van de helden te upgraden. Tijdens de bonusronde activeert elke spin een superheld. Dit gebeurt aanvankelijk op level 1, maar elke keer dat dezelfde superheld wordt opgeroepen zal hij 1 level omhoog gaan.

Hoe hoger de levels van de superhelden oplopen, hoe sterker zijn superkrachten worden. Elke keer dat er een superheld tevoorschijn komt zal je dus met hogere winsten beloond worden.

Ons oordeel over de Super Heroes slot

Zoals we van Yggdrasil gewend zijn is de Super Heroes slot weer een uniek spel met features die we niet vaak in andere gokkasten hebben gezien. Het idee achter de slotmachine is perfect en de manier waarop de superhelden worden ingezet en geüpgraded  maakt het spel lang interessant.

Probeer de slotmachine hierboven eens uit en zie of jij de vijanden kan verjagen!