Contacteer Ons

Slots

Super Flip

Super Flip van Play ’n Go is een slotmachine met 5 rollen en 3 iconen per rol. De RTP van de machine is 96.53% met een medium volatiliteit, 20 winlijnen om je geluk mee te beproeven en een minimale inleg van €0.01 en maximale inleg van €100. De maximale prijs  in deze slotmachine is 1 miljoen coins, waarbij de hoogte dus afhankelijk is van je inleg. Qua bonussen kent Super Flip wilds, scatters en respins.

Hoe ziet Super Flip eruit?

Superflip heeft op de achtergrond gekleurde gele cirkels die lijken op zoeklichten of schijnwerpers van een tv-show. Meer dan deze lichten is er ook niet te zien, dus we gaan meteen door naar de voorgrond, waar alle actie van de slotmachine zich afspeelt. 

Uiterlijk
Superflip heeft een metaalblauw kader, met daarin een doorzichtige en donkere achtergrond, welke een bijzonder goed contrast geeft met wat er op de rollen gebeurt. Deze iconen zijn helder, fel en met een goud kader omringd, waardoor ze nog beter te zien zijn. We zijn erg onder de indruk van het uiterlijk, ook al zijn de iconen redelijk standaard te noemen.

Muziek en geluid
De muziek is relatief generiek, maar past wel goed bij de slotmachine. Deze slot ziet er namelijk ook best generiek uit, wat op zich helemaal niet verkeerd is als het goed is uitgevoerd. Tot nu toe vinden we Super Flip van Play ‘N Go een degelijke slotmachine.

Hoe wordt Super Flip slot gespeeld?

Superflip is een slotmachine waarin je winlijnen van links naar rechts moet zien te scoren. Hoe verder de lijn naar rechts komt, hoe hoger de waarde van de winlijn oploopt. Door de medium volatiliteit is er regelmatig een prijs te winnen, maar door het gebrek aan iconen per lijn, kan het toch wel eens lang duren voor er een winlijn gescoord kan worden. Dit kan wel eens demotiverend zijn voor mensen die graag veel kleine prijsjes winnen. 

Leuk is wel dat je een respin op de derde rol krijgt, als de eerste en tweede rol allemaal dezelfde iconen vertonen. 

Iconen
De iconen zijn in aflopende waarde, de wild, de diamant, de ster, het hoefijzer, het klavertje vier, de aardbei, de schoppen, harten, klaveren en ruiten. 

Besturing
De layout van de slotmachine is makkelijk te noemen, omdat de iconen in stijl zijn, maar toch makkelijk te vinden zijn door de grote knoppen. Aan de rechterkant vinden we de Paytable, welke uitlegt wat er in het spel kan en moet gebeuren. Daaronder zit de autoplay en daarnaast de spinknop, de MaxBet knop, de lijnen selector, de coinselector en de coin waarde selector. Je hebt met het redelijk grote aantal knoppen dus veel kans om te finetunen.

super flip

Bonussen

Bij het behalen van 3 superflip iconen, word je doorgestuurd naar de superflip bonusronde. Hierbij wordt de kast geflipt (vandaar de naam) en begint de bonusronde. In deze bonusronde kun je tot een maximum van 90 respins triggeren.

Bonusronde
Het grote verschil met het basisspel is dat er in de bonusronde alleen maar iconen met een hoge waarde tevoorschijn komen. De iconen met lage waarden zal je in de free spins niet tegenkomen. Dit zorgt voor een behoorlijke stijging van het prijzengeld. Tel hier de respins bij op en het kan leiden tot behoorlijk hoge prijzen in de bonusronde.

Wat vinden wij van Super Flip?

Super Flip is een standaard gokkast welke door zijn eenvoudigheid toch speelt als een solide spel. De iconen zijn super strak weergegeven en het spel ziet er op en top verzorgd uit. Het flippen van de kast in de bonusronde om alles in spiegelbeeld te zien is een hele leuke gimmick en geeft het idee dat je echt een speciale plek in de kast hebt gevonden. 

Als je een leuke standaard slotmachine zoekt die toch wat extra's biedt is Super Flip een gokkast voor jou!