Contacteer Ons

Voorspellingen

Sturm Graz vs Feyenoord Voorspelling – Europa League 2022

Sturm Graz vs Feyenoord voorspelling Europa League 2022
Sturm Graz vs Feyenoord Voorspelling – Europa League Groepsfase
Aftrap: Donderdag 27 Oktober, 21.00 uur – Merkur Arena, Graz

Sturm Graz vs Feyenoord Voorspelling

Feyenoord gaat voor de vijfde wedstrijd in de Europa League op bezoek bij het Oostenrijkse Sturm Graz op 27 oktober. Feyenoord gaat op basis van doelsaldo en onderling resultaat aan de leiding in groep F. Echter, alle andere ploegen in de groep hebben hetzelfde aantal punten.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor zowel Sturm Graz als Feyenoord is de wedstrijd van aanstaande donderdag erg belangrijk. De winnaar heeft namelijk nog alles in eigen hand als het gaat om Europese overwintering.

Sturm Graz teamnieuws

Sturm Graz is sinds de oorwassing tegen Feyenoord (6-0) alweer 9 wedstrijden ongeslagen. Vooral het gelijkspel tegen Lazio Roma heeft veel indruk gewekt.

In eigen land staat Sturm Graz op de 2e plaats achter Red Bull Salzburg. Afgelopen weekend werd er in Salzburg gelijkgespeeld. Beide ploegen wisten niet te scoren.

De laatste wedstrijd van Sturm Graz in Europa was in Rome tegen Lazio Roma. De Oostenrijkers wisten de Romein verrassend op 2-2 te houden.

Tegen Feyenoord kan trainer Christian Ilzer niet over Vesel Demaku beschikken vanwege een schouderblessure. De rest van de selectie is volledig fit.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord presteert de laatste weken erg wisselvallig. De Rotterdammers wisselen goed spel af met matige wedstrijden en staan daardoor op 4 punten achterstand in eigen land op Ajax.

In de Europa League heeft Feyenoord het geluk dat de matige resultaten niet worden afgestraft. Daarom heeft Feyenoord nog alles in eigen hand als het gaat om Europees overwinteren dit seizoen.

Feyenoord is 6 wedstrijden ongeslagen. Er werd echter maar 2 keer gewonnen in deze 6 wedstrijden. De andere 4 wedstrijden eindigden allemaal in een gelijkspel.

Zo ook afgelopen zondag, toen wist de ploeg van Arne Slot niet verder dan een 1-1 te komen tegen Fortuna Sittard.

Onderlinge resultaten

Sturm Graz vs Feyenoord stonden eerder dit seizoen 1 keer eerder tegenover elkaar. Het werd toen 6-0 voor Feyenoord in De Kuip door doelpunten van onder andere Hancko, Gimenez en Danilo.

Voorspelling Sturm Graz vs Feyenoord

Feyenoord steekt niet in de allergrootste vorm de laatste weken. De Rotterdammers weten echter wel elke wedstrijd het net te vinden. Als Feyenoord het achterin dicht weet te houden dan zouden ze in principe een eenvoudige avond tegemoet moeten gaan.

Sturm Graz mag echter niet onderschat worden. Het zal dan ook geen 6-0 meer worden in Oostenrijk. We verwachten dat Feyenoord uiteindelijk toch met een minimale overwinning van het veld zal stappen.

Wedtips

De quoteringen voor Sturm Graz vs Feyenoord zijn afkomstig van Zebet Nederland. Kies je favoriete weddenschap en zet in via de knop hieronder.

🏆 Feyenoord wint (1.98)

Beide teams scoren: Ja (1.53)