Contacteer Ons

Slots

Sticky Bandits

Deze slotmachine van Quickspin heeft een Western thema, zoals de naam misschien al deed vermoeden. Sticky Bandits heeft een middel volatiliteit en een RTP van 96.58%. De kast heeft 6 rollen met elk 5 iconen en een minimale en maximale inleg van €0,15 en €90. De gokkast kent een bonus ronde en heeft een ongelimiteerde maximale uitbetaling op 30 winlijnen.

Hoe ziet Sticky Bandits slot eruit?

We zien een lichtelijk cartoonachtige achtergrond met een rails die onder een aantal stenen doorgaat. Aan de rechterkant is de bekende woestijn cactus te vinden. Een typisch plaatje uit een western, wat duidelijk het thema van de kast laat zien. 

Uiterlijk
De kast zelf is op een soort perkamentstof “geprint” en past perfect bij de kleurstelling van de slot. De iconen en de standaard kaarticonen zijn ook helemaal in stijl, waarvoor onze complimenten!

Muziek en geluid
De muziek is goed en zwaar. Met zwaar bedoelen we het gedeelte wat veel kasten over het hoofd zien: de Bass. Hier is bij deze kast meer aandacht aan besteed, wat het spel zeker ten goede komt.

Hoe wordt Sticky Bandits slot gespeeld?

Sticky bandits is als een standaard gokkast, waarmee we bedoelen dat er winlijnen gemaakt moeten worden van links naar rechts. Er is een wild en een scatter, waarvan de laatste alleen op rol 1 verschijnt. Koppel je deze aan de wild, dan krijg je toegang tot de bonusronde. 

Wild
De wild kan zowel in normaal formaat, als groot formaat verschijnen en dit gebeurt compleet willekeurig. Verschijnt hij echter in combinatie met de trein (scatter), dan kun je alleen maar hopen dat ie op maximale grootte zit, want daarmee ga je de bonusronde in, waarover later meer. 

Iconen
De iconen in aflopende volgorde van waarde zijn de dame, de cowboy met het pistool, de cowboy met hoed, de geldzak, de dynamietstaaf, de A, K, Q en J. 

Besturing
De layout van Sticky Bandits hebben we vaker gezien bij Quickspin gokkasten. Hoewel het erg simpel en eenvoudig is, passen de fel oranje kleuren totaal niet bij de algehele sfeer van het spel. Aan de rechterkant zien we de spinknop met de autospin en quickpin knop ernaast. In het midden zien we je inleg en je winst en aan de linkerkant zien we het aantal winlijnen en het saldo.

sticky bandits (1) (1)

Bonussen

Deze kast draait helemaal om het overvallen van de trein, welke in de vorm van de scatter voorkomt. Als je een wild kan koppelen aan de scatter, dan ga je de bonusronde in en komt de “Sticky Bandit” tevoorschijn. Voor de bonusronde krijg je 7 free spins en alle wilds die je al hebt of die je draait blijven gedurende die 7 spins op het scherm staan. Dit levert bijna altijd heel veel geld op!

Wat vinden wij van Sticky Bandits slot?

Sticky Bandits is een hele leuke gokkast waarbij je naargelang je langer speelt ook meer kans krijgt op het beroven van de trein. Als je dit als minigame ziet, kun je helemaal in het thema komen en lang blijven doorspelen. We zijn ook erg te spreken over het audiovisuele totaalplaatje wat Quickspin op de markt heeft gebracht, vooral de muziek is van een hoog niveau! Aanrader en zeker de moeite waard, al is het maar voor de fun!