Contacteer Ons

Slots

Stellar Ways

De Stellar Ways gokkast van 1×2 Gaming is uitgebracht in maart 2021 en heeft een duidelijk ruimtethema. De slot bestaat uit 5 rollen met elk 3 iconen, wat goed is voor een totaal van 486 winlijnen. De minimum en maximum inleg bedragen €0,10 en €100, waarbij een maximale uitbetaling van 1500x je inleg geldt. Naast wilds zijn er geen andere extra's in het spel te bekennen.

Hoe ziet de Stellar Ways gokkast eruit?

Op de achtergrond zien we een geanimeerde sterrenhemel. Daaromheen hangt een soort van nevel, je mag zelf beslissen of dit wolken of gasnevels uit de ruimte zijn, want wij komen er niet uit.

Uiterlijk
De slot zelf bevindt zich in een met lasers afgebakend kader, waarbij de rollen zelf geen achtergrond hebben. Hierdoor komen de iconen, welke bestaan uit verschillende soorten edelstenen (?) en planeten, goed tot hun recht.  Al met al heeft 1×2 Gaming het thema goed uitgewerkt, want het spel doet erg Sci-Fi aan.

Muziek en geluid
Qua muziek is deze slotmachine een absolute winnaar. Ze klinken alsof ze uit een jaren ‘90 synthesizer komen en passen op een of andere manier precies bij wat we van ‘Sci-Fi muziek’ verwachten. Hetzelfde geldt voor de geluiden, welke ook allemaal in thema en van goede kwaliteit zijn.

Hoe wordt de Stellar Ways slot gespeeld?

Zoals we eerder al zeiden is er geen echte bonusronde aanwezig in het spel, maar dit wordt op andere manieren geprobeerd goed te maken. De Stellar Ways gokkast telt namelijk niet alleen winlijnen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links, waardoor je grotere kans hebt op het behalen van winsten. Doordat de winlijnen van beide kanten berekend worden, komen we uit op een totaal van 486 winlijnen in een vrij kleine slot, lang niet gek!

Iconen
De iconen in de Stellar Ways slot bestaan voor het grootste gedeelte uit gekleurde edelstenen, aangevuld met een aantal planeten. In aflopende waarde zien we de volgende edelstenen: paars, blauw, oranje, groen en geel. Daarnaast zien we nog een rode planeet en een blauwe planeet als de laagst uitbetalende iconen. Het feit dat er geen kaarticonen in zitten is complimentwaardig!

Besturing
De besturing van de gokkast is zoals we die van 1×2 Gaming gewend zijn, simpel en doeltreffend. Rechtsonder kan je de spinknop en de autospin vinden, terwijl je aan de linkerkant de inleg kan veranderen. De rest van de opties zit verstopt achter de menuknop. Als je het spel op de computer speelt zijn de functie moeilijk te vinden en erg klein, maar op je telefoon werkt dit veel beter.

stellar Ways

Bonussen

Het mag duidelijk zijn dat Stellar Ways geen bonussen kent zoals we die in veel gokkasten vinden. We moeten daarbij wel zeggen dat er iets speciaals aan de hand is met de Wilds in het spel. Deze breidt zich namelijk uit over de hele rol en zal vervolgens een spin blijven staan, zodat je meer winsten kan behalen.

Eerlijk is eerlijk, van een gokkast die er zo mooi uitziet en zo goed klinkt, hadden we graag gezien dat deze iets meer te bieden had aan bonus rondes.

Wat vinden wij van de Stellar Ways slot?

Afgezien van de afwezige bonusronde is Stellar Ways een extreem goede gokkast. 1×2 Gaming heeft zichzelf met deze slotmachine overtroffen, mede door het gelikte uiterlijk en de perfecte muziek. Het gebrek aan bonussen wordt een beetje goed gemaakt door het hoge aantal winlijnen en de ‘expanded sticky wild'. Voor alle Sci-Fi liefhebbers is dit zeker een aanrader!