Contacteer Ons

Slots

Starquest

Eens in de zoveel tijd komt er een kast voorbij die innoveert en Starquest van Big Time Gaming is zo’n kast. Deze gokkast heeft 117,649 winlijnen, berekend vanuit beide kanten van de kast, 6 rollen en een maximale uitbetaling van 12.600x de inleg. Dit komt neer op maximaal €120.000. Hiernaast heeft de kast een uitstekende RTP van 96.22% en een minimale en maximale inleg van €0,20 en €20. Dit is echt een kast die ver boven de rest uitstijgt!

Hoe ziet Starquest eruit?

De achtergrond van deze kast geeft het idee alsof je in een baan om een onbekend planeet zweeft. De kast zelf is doorzichtig, waardoor het lijkt of je door de kast naar de planeet kijkt. Een mooi detail, want meestal zijn de kasten zelf ondoorzichtig. 

De kast zelf is opgebouwd 6 rollen en bevat een rode, blauwe en groene edelsteen, een paarse A, rode K, blauwe Q, groene J, oranje 10, aqua 9 en het SQ Symbool. De wild is een dame in een ruimtepak en verschijnt over de hele rol. 

Het geluid is spacey en past helemaal bij de kast. Licht futuristisch en kan zo uit een low budget SF-film uit de jaren ’80 komen.

Hoe speel je Starquest?

Dit is niet alleen een van de meest innovatieve kasten, maar ook een van de makkelijkste. Aan de rechterkant heb je namelijk 2 knoppen zitten. Dit is de spin en de autospin knop. De autospin knop heeft een klein menu voor het instellen van de autospin modus. Helemaal links, zit de inlegknop, welke van het minimaal naar maximaal ingesteld kan worden. Daarnaast zit nog iets wat lijkt op het rooster van een ruimteschip, maar dat is een menu knop. 

Het doel is om zoveel mogelijk winlijnen te plaatsen aan beide kanten van de kast. Omdat de wilds de hele rol groot zijn, heb je als je een winlijn wint, naar alle waarschijnlijkheid veel meer winst dan je kunt zien.

starquest

Bonussen

De bonussen bestaan volledig uit de wilds, welke over de volledige rol tevoorschijn komen. Elke wild activeert een free spin, welke weer een wild op kan leveren, welke weer een free spin op kan leveren. Hoe meer wilds, hoe meer kansen je krijgt op winlijnen. Het leuke van deze kast is dat er, wat winlijnen betreft, gekeken wordt vanuit de linker en de rechterkant van de kast. Heb je een winlijn aan de linkerkant, dan kan het zijn dat er rechts ook een winlijn is. Op deze manier kan je heel veel winlijnen tegelijk vrijspelen, wat behoorlijk lekker hoog kan oplopen in de winsten.

Wat vinden wij van Starquest?

Het is goed om te zien dat producenten ook vooruit kunnen kijken en durven te innoveren met nieuwe dingen. We hebben al genoeg van dezelfde kasten gezien en daarom is dit een uitblinker. 

De muziek is goed, de kast is erg leuk om te spelen en de prijzen zijn ook echt “out of this world”. Het fijne van de kast, mocht je met echt geld spelen, is dat je een limiet in kan stellen met zowel je win, je verlies en inleg. 

Als je van een beetje spannende kast houdt, moet je zeker eens kijken naar Starquest, want deze zal niet teleurstellen!