Contacteer Ons

Slots

Starmada Exiles

Deze slotmachine van Playtech heeft 5 rollen, 25 winlijnen, een minimale inleg van €0,25 en een maximale inleg van maar liefst €2500! De maximale uitbetaling is 1500x je inleg en Starmada Exiles heeft Wilds, Scatters en een Jackpot. De kast zelf komt uit mei 2019 en is dus nog redelijk nieuw.

Hoe ziet Starmada Exiles eruit?

We drijven in een baan om een onbekende planeet, waar we een aantal ruimteschepen zien aankomen. De kast zelf is een hologram en je kunt de achtergrond er redelijk goed doorheen zien, maar het spel blijft wel duidelijk zichtbaar

Iconen
De crew van Starmada Exiles lijkt verdacht op een bepaalde stripreeks uit de Marvel universe, compleet tot op groene dames en ruimtepiraten. Dit kan ook onze verbeelding zijn en het maakt het spel zeker niet slecht. 

Muziek en geluid
De muziek is helemaal in ons straatje. Playtech heeft goede en bijpassende achtergrondmuziek in Starmada Exiles gestopt. De muziek verandert in een wat avontuurlijker thema zodra je de free spins bemachtigt. De geluiden passen hiernaast ook nog eens perfect in het thema van de gokkast.

Hoe speel je Starmada Exiles?

Het spel heeft als doel om zoveel mogelijk winlijnen binnen te halen in zowel de free spin modus als de standaard mode. Dit doe je door zoveel mogelijk dezelfde iconen naast elkaar te rollen. 

Wilds en scatters
De wilds kunnen op elke rol verschijnen, maar de scatters verschijnen alleen op rol 1,3 en 5. Zodra je 3 scatters rolt, kom je in de Starmada Exiles Free Spins bonus ronde terecht, waar je dus gebruik kunt maken van extra’s om meer winst te behalen. Hierover meer in de bonussen kop. 

Besturing
De layout van de kast is wat afwijkend van de andere kasten die we hebben mogen spelen van Playtech, maar is wel lekker overzichtelijk. Van rechts naar links vinden we de spin knop, de turbo mode en de autospin knop. Daarnaast zien we een windisplay en de inlegselector. De maximale inleg van €2500 hebben wij nog niet gezien op eerder gereviewde kasten. Naast de selector, vinden we nog het aantal winlijnen en de informatieknop.

Starmada Exiles

Bonussen van Starmada Exiles

De kast vindt zijn charme in de free spins modus, waar je de mogelijkheid krijgt om veel meer wilds te genereren dan dat je daadwerkelijk gerold krijgt. 

Free spins
In de free spins modus kunnen kristallen tevoorschijn komen op de laatste rol. Deze kristallen kunnen de karaktericonen veranderen in wilds, waardoor je naarmate de free spins vorderen steeds meer wilds op je scherm krijgt. Hierdoor kunnen de winsten behoorlijk oplopen!

Wat vinden wij van Starmada Exiles?

We zijn scifi fans, dus deze kast heeft voor ons een streepje voor. Wil dit zeggen dat het een goede kast is? Jazeker! De kast speelt leuk weg en de bonusrondes laten je winsten hoog oplopen. 

Het viel ons ook op dat het erg makkelijk is om in de bonusrondes terecht te komen, wat het verleidelijk maakt om verder te spelen. Door de gigantische inleg kun je gigantische prijzen winnen, maar er staat veel op het spel, net als wat de exiles in dit spel dagelijks te verdragen hebben.