Contacteer Ons

Slots

Spy Rise

 

Playtech zet een spannende en interessant gekleurde machine neer, waar je op 5 rollen 40 winlijnen kunt verwachten. Hij heeft Free spins en een jackpot. De laagste inleg mogelijkheid is €0,20 en de hoogste is €250. De jackpot die er gewonnen kan worden is “highly classified” en is letterlijk ook echt nergens te vinden hoeveel de maximale uitbetaling is. Leuk feit of lokkertje?

Hoe ziet Spy Rise eruit?

Spy Rise ziet eruit alsof hij zo uit een James Bond film is getrokken. Neonletters, een getekende achtergrond van wat lijkt op een skyline van een bepaalde stad. De letters buiten de karaktericonen zijn getekend alsof ze op printplaten staat wat een mooi geheel aan de kast geeft.

Opvallend is dat de kast erg traag rolt, maar de wereld van spionage is niet altijd achtervolging en schietpartijen. Met andere woorden, het past in het thema van deze kast.

Muziek en geluid
Het geluid en de muziek passen helemaal in het thema van de kast en brengen een bepaalde prestatiedruk met zich mee, die we nog niet in andere kasten van Playtech hebben gezien. We weten van het spelen van hun andere producten, dat ze meer waarde hechten aan een leuk spel dan aan het audiogedeelte van de kast. Bij Spy Rise is het gelukkig precies het tegenovergestelde hiervan.

Hoe wordt Spy Rise gespeeld?

De kast bestaat uit een aantal iconen, welke rijen van links naar rechts moeten vormen om zich uit te laten betalen.

Feature bet
Interessant is de extra knop, de “feature bet”, welke je totale inleg naar €250 zet en je een icoon uit een van de iconen laat kiezen. Valt een win lijn hierop, dan is de prijs aanzienlijk groter dan met de standaard maximale inleg van €100.-

Layout
De layout van de kast is wel anders dan andere kasten, omdat het meer opties heeft dan andere Playtech gokkasten. Van rechts naar links, vinden we de spinknop, de feature bet, de turbo modus, de autoplay modus, een windisplay, de totale inleg selector, het aantal winlijnen en de info knop.

Iconen
De iconen van de kast zijn aflopend in waarde: de mannelijke spion, de vrouwelijke spion, de auto, het horloge, de Bitcoin, de Dollar, de Pond, De Yen en de Euro. De feature bet laat de iconen ook veranderen van waarde, dus kijk goed of die optie aanstaat of niet, want dat kan per spin behoorlijk verschillen.

Spy Rise

De Bonussen van Spy Rise

We vinden ook in deze kast een wild en een scatter voor wat extra opties, maar de kast biedt buiten deze opties al zoveel dat er bij het bespreken van al deze opties een boekwerk ontstaat.

De wilds vervangen iconen op het speelveld om langere winlijnen te maken voor hogere uitbetaling. De “Spy Rise” scatter geeft recht op een aantal spins, afhankelijk hoeveel je er gedraaid hebt en speelt ook de mogelijkheid open om de jackpot aan te vallen.

Ons oordeel over Spy Rise

Dit is een klassiek voorbeeld van hoe de toekomst van slotmachines eruit kan zien met wat de huidige technologie en fantasie van de developers kan. Lekker veel opties die dichterbij een “normaal” computerspel komen, dan dat het een gokkast is. De feature bet is leuk, betaalt heel leuk uit en de algehele kast motiveert om lekker lang verder te spelen.

Veel kasten schrikken een beetje af als ze het hebben over free play. Spy Rise doet dat niet en mede daarom staat hij zeker in onze top 10.