Contacteer Ons

Champions League

Sporting Portugal vs Ajax Voorspelling

Sporting Portugal vs Ajax

Deze week is het weer tijd voor de midweekse confrontaties in het miljoenenbal van het Europese voetbal: de Champions League

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax is dit seizoen de enige club die Nederland zal vertegenwoordigen. Op woensdag 15 september zal Ajax afreizen naar Portugal voor de eerste wedstrijd tegen Sporting Portugal. 

Sporting Portugal vs Ajax Voorspelling

Sporting Portugal Nieuws

De ploeg uit Lissabon werd vorig seizoen na 19 jaar weer eens kampioen van Portugal. Sporting is ook dit seizoen nog ongeslagen. Met 2 overwinningen uit de laatste 4 wedstrijden doet de ploeg van Ruben Amorim prima mee in het linkerrijtje in de Portugese competitie. 

Sporting zal het zonder de aanvoerder Sebastian Coates moeten doen. Hij is geschorst. Superster Pedro Goncalves die vorig seizoen goed was voor 23 goals zal waarschijnlijk ook niet spelen vanwege een blessure.

Ajax Nieuws

Ajax is inmiddels een bekend gezicht in de Champions League. De technisch begaafde ploeg van Erik Ten Hag zal gebrand zijn op een goed resultaat. Met 10 punten uit 4 competitiewedstrijden is Ajax het seizoen weliswaar goed begonnen, maar ze zullen zeker op zoek gaan naar succes in Europa.

Bij Ajax ontbreken Andre Onana, Sean Klaiber en Mohammed Kudus. Steven Berghuis zal wel van de partij zijn en zal zich willen bewijzen daar dit de reden is waarom hij van Feyenoord overgekomen is. 

Head to Head

Ajax stond maar tweemaal eerder tegenover Sporting Portugal en beide keren werden verloren. Geen goede statistieken dus voor de Amsterdamse ploeg.

Onze wedtips voor Sporting Portugal vs Ajax 

Sporting Portugal is een taaie tegenstander gebleken voor Nederlandse clubs. Vooral AZ kan hierover meepraten toen ze 16 jaar geleden in de halve finale van de Europa Cup in de laatste minuut werden uitgeschakeld. 

Gezien het gemis van enkele steunpilaren in het elftal van de Portugezen, denken wij toch dat Ajax hier gretig gebruik van zal maken. Met Haller in vorm en met Tadic en Berghuis op de flanken is er genoeg aanvalskracht in huis om een overwinning te behalen. Ajax zal daarom uiteindelijk met winst van het veld afstappen. 

Winnaar: Ajax (2.50)

Aftrap: Woensdag 15 September, 21.00 – Estádio José Alvalade, Lissabon