Contacteer Ons

Slots

Spinsane

 

De Spinsane slot van NetEnt werd uitgebracht in 2019 en heft een RTP van 96.26% met een medium volatiliteit. De gokkast beschikt over 27 winlijnen waarmee je maximaal 5000x je inleg kunt winnen. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €500, wat dus neer komt op een maximale winst van 2.5 miljoen euro! In de eerste oogopslag ziet Spinsane er anders uit dan de meeste slotmachines, dus lees snel verder om te ontdekken hoe deze gokkast werkt.

Hoe ziet de Spinsane gokkast eruit?

Spinsane is het soort gokkast die je in Las Vegas tegen zou kunnen komen en de kleuren van de duistere omgeving van een casino zijn goed weergegeven in de donkerpaarse gloed van het spel. Opvallend detail aan de Spinsane gokkast is dat de ronding van de rollen goed hebben geanimeerd, waardoor hij er levensecht uitziet.

Uiterlijk
Opvallend aan Spinsane is dat je alleen de iconen op je scherm ziet verschijnen die mogelijk een winlijn opleveren. Hierdoor komt het dus vaak voor dat er maar 1 icoon op elke rol tevoorschijn komt, behalve als je wilds of een rij met scatters weet te draaien. Dit is iets wat we niet gewend zijn van de standaardgokkast, maar het komt in principe op hetzelfde neer.

Thema
Het thema van de Spinsane slot heeft overduidelijk met wolven te maken. We zien wolven, wolvenpoten en krassen van wolvenklauwen op sommige iconen, wat het thema goed neerzet. Daarnaast blijft het een vrij standaard gokkast met wolvengeluiden.

Muziek en geluid
Over geluiden gesproken, de Spinsane gokkast laat je goed meegenieten van het omgevingsgeluid, want er is geen enkele muziek te bekennen. Alleen wanneer je een big win scoort of in de bonusronde terechtkomt wordt er muziek afgespeeld. De geluidseffecten zijn ook niet erg nadrukkelijk aanwezig, want op een paar pingeltjes en de het geluid van spinnende rollen na is er weinig te horen. NetEnt had hier zeker meer uit kunnen halen.

Hoe wordt de Spinsane slot gespeeld?

Zoals eerder gezegd, speelt Spinsane met maar 1 a 2 iconen per rol en daarmee dien je de wins te scoren. In tegenstelling tot de standaard iconen kunnen de wilds en scatters de hele rol vullen, om je zo meer prijzen te laten winnen. 

Super Symbols
De leuke gimmick in de Spinsane gokkast zit hem in de Super Symbols optie. Elk icoon komt namelijk in twee varianten, de normale variant en de variant welke door een wolvenklauw gehavend is: de Super Symbol. Deze Super Symbols kunnen winlijnen maken in combinatie met de normale symbolen, maar zorgen voor een veel hogere winst. Winsten met Super Symbols in plaats van normale iconen kunnen namelijk tot wel 10x zo veel geld uitbetalen!

Iconen en besturing
De iconen van de Spinsane slot zijn in aflopende volgorde de Super wolf, de standaardwolf, de superpoot, de standaardpoot, de superklauw en de standaardklauw.

De layout van de gokkast is iets wat we wel vaker van NetEnt hebben gezien. Aan de linkerkant zien we de inlegselector en de informatieknop. In het midden de spinknop, met aan weerszijden de autoplay en MaxBet knop. Tot slot zien we aan de rechterkant de coinvalue en je saldo.

Spinsane

Bonussen

De bonusronde van de Spinsane gokkast wordt vrijgespeeld door het draaien van scatters. In dit spel heb je niet 3, maar 5 scatters nodig om de free spins te starten.

Free Spins
Het aantal free spins wat je toegekend krijgt is twee keer het aantal scatters dat je gerold hebt, wat neer komt op minimaal 10 free spins. Tijdens de free spins wordt 1 van de rollen bij elke spin volledig bedekt met wilds, waardoor je meer kans op winlijnen hebt. Daarnaast is elke scatter die je in de bonusronde draait goed voor 1 extra gratis spin. In onze ervaring kan dit behoorlijk lang doorgaan, want de scatters komen vaak voorbij.

Ons oordeel over Spinsane slot

We zijn een beetje verdeeld over deze gokkast. Aan de ene kant is het een leuk spel, met een goede gimmick in de vorm van de Super Symbols. Ook het feit dat de rollen maar een paar iconen laten zien is weer eens wat anders, wat we wel kunnen waarderen.

NetEnt heeft de plank behoorlijk misgeslagen met de muziek, aangezien deze simpelweg te weinig aanwezig is. De bonusronde is wel leuk en de veel voorkomende scatters zorgen ervoor dat je lang gratis kan blijven spinnen!