Contacteer Ons

Slots

Spinfinity Man

 

BetSoft probeert met het uitbrengen van de Spinifinity Man slot mee te surfen op het succes van de recente superheldenfilms die de bioscopen overspoelen. Spinfinity Man heeft een RTP van 95,8% en een hoge volatiliteit. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €10, waarbij de hoogste winst 5600x je inleg, of wel €56.000 is. De slotmachine heeft veel extra’s en een bonusronde.

Hoe ziet Spinfinity Man slot eruit?

Wat ons meteen opvalt, is hoeveel aandacht er is besteed aan de kwaliteit van de achtergrond. Deze is fotorealistisch aan kleur, maar komisch getekend. Spinfinity Man zelf zweeft aan de linkerkant van de slot een beetje rond en is duidelijk de held van het spel.

Uiterlijk
De kast zelf is gehuld in een display wat gevonden zou kunnen worden op het hoofdkwartier van deze held. Het Spinfinity logo aan de bovenkant en de layout van de kast zouden kunnen dienen als de bediening van het display. Het geheel zit leuk in elkaar en past bij het thema. Qua vormgeving zijn we erg onder de indruk van de prestatie die BetSoft heeft geleverd.

Muziek en geluid
De muziek is in superhelden stijl. Episch en instrumentaal. Opvallend is dat zelfs de grote winsten een riedeltje hebben wat in het thema van de gokkast past. De geluidseffecten zijn van goede kwaliteit en en zelfs in stereo. Ook het geluid in de Spinfinity Man slot is tot in de puntjes verzorgd!

Hoe wordt Spinfinity Man slot gespeeld?

De Spinfinity Man slot heeft meer te bieden dan je op het eerste oog zou denken. We zullen alle functies waarover deze gokkast beschikt hier overzichtelijk voor je op een rij zetten.

Doel van het Spel
Spinfinity Man is een cascadestijl gokkast, waarbij de iconen allemaal tegelijk van boven in het scherm vallen. In plaats van winlijnen, wordt er gebruik gemaakt van winclusters: minimaal 4 dezelfde iconen naast elkaar levert winst op. De iconen uit het wincluster verdwijnen en zullen in dezelfde spin worden aangevuld met nieuwe iconen, totdat er geen clusters meer gemaakt worden.

Spinfinity Super Powers
Eens in de zoveel tijd komt er een groot 2×2 symbool op het scherm, waar Spinfinity Man himself opstaat. Door de verschillende gradaties kan dit vrij hoge winsten opleveren. Dit symbool geeft je kans op een van de vijf super powers:

  • Laser Eye Beam:  Iconen in 2 aangrenzende rijen OF kolommen worden opgeblazen
  • Double Laser Eye Beam: Iconen in 2 aangrenzende rijen EN kolommen worden opgeblazen
  • Icy Blast: Alle iconen in een straal van 1 icoon worden bevroren en vernietigd
  • Double Icy Blast: Alle iconen in een straal van 2 iconen worden bevroren en vernietigd
  • Telepathy: Alle iconen van één type worden verwijderd

Fan Girl
Naast bovengenoemde extra’s heeft de Spinfinity Man slot ook nog de fangirl feature te bieden. Als je 5 winclusters achter elkaar haalt komt de fangirl tevoorschijn. Zij maakt foto’s waardoor een willekeurig aantal iconen ontploft en extra winst oplevert.

spinfinity man

Bonussen

De Spinfinity Man slot beschikt over gratis spins (drops). Elke keer als je een Mr. X symbool krijgt, wordt deze toegevoegd aan de meter aan de rechterkant van de gokkast. Als je Mr. X 10 keer te pakken hebt, worden er 10 gratis spins toegekend. In deze gratis spins draait het allemaal om de schurk Mr. X, in plaats van Spinfinity Man zelf.

Mr. X kent, net als Spinfinity Man, ook 5 superkrachten welke je kunnen helpen bij het scoren van winlijnen. Deze super powers hebben in principe dezelfde functie als hierboven beschreven zijn, maar worden in plaats van ijs met vuur uitgevoerd door Mr. X. De vijf superkrachten in de Mr. X bonus spins zijn:

  • Laser Arm Cannon
  • Super Arm Cannon
  • Destruction Bomb
  • Devastation Bomb
  • The X-Ray

De superkrachten komen in de gratis spins modus vaker voor dan in het standaardspel en voor elke superkracht bonus krijg je een extra free spin. Op deze manier kunnen de winsten aardig snel oplopen!

Wat vinden wij van de Spinfinity Man slot?

Dit is een zeer vermakelijke slotmachine met veel opties en lage drempel. De inleg is laag genoeg om eens hoog in te zetten en de beloningen zijn hoog genoeg om de aandacht lang vast te houden. De bonussen zijn aantrekkelijk en al de extra’s en features maken het standaardspel ook erg leuk.

Spinfinity Man is zeker een absolute aanrader en een van de beste online gokkasten die we tot nu toe hebben gezien.