Contacteer Ons

Slots

Spinata Grande

Spinata Grande is een videoslot van NetEnt met een flink Mexicaans tintje. De RTP is 96,84% en de slotmachine heeft een hoge volatiliteit. De gokkast heeft 5 rollen met een verschillend aantal iconen per rol, wat goed is voor in totaal 40 winlijnen. De minimale inleg bedraagt €0,20 en de maximale inleg is €200, wat zich vertaalt in een maximale winst van 120.000 coins.

Hoe ziet Spinata Grande slot eruit?

Deze kast ziet er ronduit geweldig uit! Niet alleen zozeer alleen qua uiterlijk, maar er gebeurt zoveel op de achtergrond dat je er een goede 10 minuten naar kunt gaan zitten kijken en nog niet alles gezien hebt. We hebben opgemerkt dat de achtergrond dynamisch is en dat deze zelfs per keer dat je hem speelt verschillend kan zijn. Enorm leuk detail en je ziet dat NetEnt er aandacht aan heeft besteed. 

Uiterlijk
De kast zelf bevindt zich in een lijst met Mexicaanse tekens op de randen. Op de achtergrond van de kast zien we van die typische tapijtjes uit Mexico. Hoe groter de iconen, hoe groter de tapijtjes en alleen dat is al leuk om te zien. 

Muziek en geluid
De muziek begint telkens opnieuw bij elke spin en hier hebben we normaal gesproken een hekel aan. Maar NetEnt heeft het voor elkaar gekregen om een Speedy Gonzales-achtig deuntje te maken die zelfs niet gaat vervelen als hij zich herhaalt. Let op: dit is dus de enige keer dat we “muziek per spin” goedkeuren! De geluiden vallen ook in de smaak. Helemaal spot on en niks dan lof voor de makers van het spel, omdat de audio het echt naar een hoger niveau tilt.

Hoe wordt Spinata Grande slot gespeeld?

Deze slotmachine speelt heel rechtdoorzee. Dit wil zeggen dat je normale winlijnen kunt scoren, maar ook dat het meeste van de actie zich niet afspeelt in de free spins, maar in de basis games. De iconen variëren namelijk in grootte van 1×1, 2×2 en 3×3 iconen. Hoe groter het icoon wat je rolt, hoe groter de prijs gaat worden, maar ook hoe meer winlijnen je kunt scoren vanwege het formaat van het icoon. 

Besturing
De besturing van het spel is net zo rechtdoorzee als het spel zelf. Van rechts naar links heb je de coinwaarde selector, de maxbet, de spinknop, de autoplay en het level om in te spelen. Aan de verre linkerkant zien we nog de informatieknop, waarin je de speluitleg kan vinden.

Iconen
De iconen bestaan uit vier verschillende pinatas en de vijf iconen uit een standaard kaartspel. In aflopende waarde zijn het de rode stier, de roze ezel, de geelgroene vogel, de blauwe vis en A, K, Q, J en 10.

Spinata Grande

Bonussen

De gokkast beschikt over verschillende soorten bonussen in de vorm van free spins, colossal wilds en  een zogenaamde minislot.

Minislot
Als je het zogenaamde ‘colossal bonus’ icoon in beeld krijgt wordt de minislot feature van de gokkast geactiveerd. Afhankelijk van hoever het icoon in beeld is wordt een minislot van 3, 6 of 9 geactiveerd. In deze ronde kan je extra gratis spins en veel coins verdienen.

Free Spins
Zodra je drie stervormige scatter symbolen te pakken krijgt begint de bonusronde met 5 free spins. Als je in de bonusronde extra scatters draait worden er meer spins aan het totaal toegevoegd. We zien dat de gokkast hier erg gul mee is en dat je dus lang in de free spins kan blijven hangen.

Colossal Wild
Tot slot beschikt Spinata Grande nog over een colossal wild in de free spins modus. De  colossal wild bestaat uit een wild van een formaat van 3×3. Door het gigantische formaat wordt bijna je hele scherm een winlijn, waardoor je winsten ook gigantisch kunnen worden. Let wel dat deze bonus alleen in de free spins modus voorkomt.

Ons oordeel over Spinata Grande

Wij vinden Spinata Grande om een aantal redenen helemaal geweldig. Ten eerste werkt het speels uiterlijk erg goed voor ons en hebben we het idee dat NetEnt zich niet al te serieus neemt met deze slot. Daarnaast zijn ook de 2×2 en 3×3 symbolen een goede toevoeging aan het spel, omdat het de winsten extra hoog maakt. 

Tot slot is alles ook nog eens helemaal in thema, wat ook nog eens tot in de puntjes is uitgewerkt. Alleen de dingen die er gebeuren buiten de kast om heeft ons al even beziggehouden. Aanrader!