Contacteer Ons

Slots

Spina Colada

Yggdrasil houdt wel van zonnige sferen en dat is goed te merken aan deze slotkast. De volatiliteit van de kast is medium, met een RTP van 96.3% en 25 winlijnen verdeeld over 5 rollen. De minimale inleg van de kast is €0,25 en de maximale inleg is €125. Met de maximale inleg is een maximale winst van €400.000 te behalen.

Hoe ziet Spina Colada eruit?

Zon, zee en alcohol zijn de basisprincipes van Spina Colada. Op de achtergrond van de kast is een kade op een tropisch eiland te zien, waar men heerlijk kan aanmeren voor een frisse Piña colada. De kast zelf ziet er dan ook uit als een tentje waar je dergelijke dranken kunt krijgen.

Uiterlijk
Veel iconen zien er uit als ingrediënten van tropische cocktails en er zijn een aantal glazen als iconen waar men het in kan schenken. Wat opvalt is dat zowel de achtergrond als de iconen goed duidelijk weergegeven zijn en een samenhangend thema hebben. Al met al een heerlijk uitje naar een tropisch eiland.

Muziek en geluid
De muziek geeft je het idee dat je daadwerkelijk in die bar staat en dat kan na verloop van tijd wat vervelend worden als je gewoon thuis achter je bureau zit. Er zijn constant mensen onder de muziek aan het praten en dat haalt je focus van het spel af. De gokkast maakt buiten de standaard geluiden niet heel veel geluid en worden dan ook niet als vervelend ervaren.

Hoe wordt Spina Colada gespeeld?

Op het eerste gezicht lijkt Spina Colada een standaard spel, maar het speciale zit hem in het verkrijgen van de winlijnen. Zodra deze gescoord worden, bevriezen de winlijnen en wordt er weer gerold in de vorm van een re-spin. Komt hier weer een zelfde icoon bij, zal deze bij de winlijn opgeteld worden tot er geen iconen meer gerold worden. Daarna wordt de winst van de lijn pas opgeteld en uitbetaald. 

Iconen
De iconen van de gokkast zijn in aflopende waarde de rode, blauwe en groene pina colada. De aardbei, de sinaasappel, de kiwi, de ananas en de meloen. 

Besturing
Aan de rechterkant zien we een display met je balans, je laatste winst en de autospinknop, welke van 10 naar oneindig spins gezet kan worden. Prominent in het midden zien we de spinknop, met de MaxBet knop ernaast. Tot slot zien we aan de linkerkant je inleg in coins en het aantal winlijnen.

Spina Colada

Bonussen

Spina Colada kent een aantal verschillende bonussen en extra’s: wij zetten ze hier voor je op een rijtje. 

Full Line Cap
De full line cap geeft een free spin, wanneer je 4 ‘cap’ symbolen van dezelfde kleur hebt verzameld. De kleuren zijn roze, blauw, oranje en groen en je kan aan de zijkant van het scherm zien hoeveel je hebt verzameld. Wanneer je een lijn vol hebt krijg je 4 gratis spins.

Andere extra’s
De second chance geeft een token wanneer je net een winlijn misloopt, hierdoor kan je bij een volgende spin de token gebruiken als een vervanger voor een ander symbool. Daarnaast heeft Spina Colada nog extra wilds, dit betekent dat je op willekeurige momenten 2 extra wilds krijgt. Tot slot is er nog de guaranteed win x3. Deze extra houdt in dat je zo vaak draait totdat je een winlijn krijgt en deze dan met 3 vermenigvuldigd wordt.

Ons oordeel over Spina Colada

Het spel is leuk, maar de muziek zal je gaan belemmeren om wat langer te gaan spelen. We raden dan ook aan deze zacht of uit te zetten. Het spel zelf, zoals gezegd is leuk en er valt meer dan genoeg te winnen om het interessant te maken. De extra opties maken het spel wat spannender, maar bieden naar ons mening net niet genoeg motivatie om door te blijven spelen. Over het algemeen is Spina Colada een goede gokkast, maar voor een Yggdrasil machine heeft hij de verwachtingen toch niet helemaal waargemaakt.