Contacteer Ons

Slots

Spartacus Call to Arms

 

WMS heeft met deze 5×4 gokkast een slot neergezet met 50 winlijnen. De minimale inleg is €0,25 en de maximale inleg is €50. Met een RTP van 96.05% is dit een slot die wel eens goed zou kunnen zijn. Laten we kijken wat de Spartacus Call to Arms voor ons in petto heeft.

Hoe ziet de Spartacus Call to Arms gokkast eruit?

Dit is een van de weinige gokkasten waarbij we eerst naar de speluitleg hebben moeten kijken voordat we echt goed wisten wat er aan de hand was. Na het eenmaal door gelezen te hebben bleek het vrij eenvoudig te zijn. 

Uiterlijk
De achtergrond lijkt een groot veld te zijn, met uitzicht op de zee. De slot zelf zit tussen twee zandstenen palen die de slot vastklemmen. De slot zelf is van hout, waarover de rollen spinnen. 

Opvallend is echter dat er ook nog 4 iconen aan beide kanten van de slot zitten. Deze bevinden zich in de pilaren en maken deel uit van het spel. Boven de slot vinden we nog eens 4 uitstekende pilaren welke elke spin een verschillende multiplier laten zien

Muziek en geluid
De muziek is een vreemd beestje hier. Deze kan goed zijn, maar hapert zo veel dat we niet weten waar we naar aan het luisteren zijn. De muziek staat soms een paar seconden aan, soms een minuut of gewoon helemaal niet. Het heeft ongetwijfeld ook weer met de slot te maken, maar wij hebben de link niet kunnen vinden. De vreemde muziek overstemt de geluidseffecten, waardoor die in het niet vallen.

Hoe wordt de Spartacus Call to Arms slot gespeeld?

Het mag duidelijk zijn dat deze slot winlijnen geeft van links naar rechts, net als het gros van de andere slots op de markt. De truuk zit hem in de iconen die op de pilaren verschijnen, welke fungeren als rollen en dus meedoen in de generatie van winlijnen. Als er een wild op de pilaren komt, wordt deze als een vuurbal naar een willekeurige plek op het speelveld geschoten.

Multipliers
De multipliers die zich boven de slot bevinden kunnen variëren van 2x tot 250x. Ze geven recht op een multiplier op winlijnen die met bepaalde iconen worden gemaakt. De multiplier hangt af van hoeveel van die iconen zich in de pilaar aan weerszijden van de gokkast bevinden. Al met al is het vrij ingewikkeld, maar een multiplier is altijd mooi meegenomen! In het overzicht hieronder zie je hoeveel iconen overeenkomen met een bepaalde multiplier.

Aantal dezelfde IconenMultiplier
22x
33x
45x
510x
625x
750x
8250x

Iconen
Buiten de wild en scatter, zitten er een aantal verschillende thematische iconen in het spel, welke de gouden helm, de zilveren helm, de puma helm, het schild, het zwaard en de munten zijn.

spartacus call to arms

Bonussen

Om de bonusronde van de Spartacus Call to Arms gokkast vrij te spelen moet je 3 scatter symbolen zien te draaien. Deze zien eruit als een gouden leeuw en komen alleen voor op rol 1, 3 en 5.

Free Spins
Als je de drie scatters hebt weten te bemachtigen word je beloond met 10 gratis spins. Tijdens de gratis spins rondes zullen er meer wilds verschijnen, waardoor je een grotere kans maakt op het scoren van winlijnen. Als je tijdens de free spins nog een keer 3 scatters weet te draaien wordt het aantal gratis spins weer met 10 aangevuld.

Tot slot wordt de multiplier die we hierboven hebben genoemd verdubbeld. Zo geven de karakters in de pilaren dus kans op een multiplier van 4x tot 500x tijdens de bonusronde.

Ons oordeel over de Spartacus Call to Arms gokkast

We moeten toegeven dat deze gokkast ons de nodige kopzorgen heeft bezorgd. Aan het begin is het erg onduidelijk wat er allemaal gebeurt en helaas is de handleiding niet erg verhelderend. De muziek is bijna net zo onduidelijk als het spel zelf, waardoor we al gauw op zoek zijn gegaan naar de muteknop. Als je het dan eenmaal hebt uitgevogeld blijkt dat de Spartacus Call to Arms gokkast een degelijke machine is, waar je aardig hoge winsten op kan behalen.

Als je de moeite neemt om er wat tijd in te steken is dit een aantrekkelijke gokkast. We raden zeker bij dit spel aan om eerst de gratis versie hierboven te proberen voor je naar het online casino stapt.