Contacteer Ons

Voorspellingen

Spanje vs Duitsland Voorspelling – WK Voetbal 2022

Spanje vs Duitsland voorspelling wk 2022
Spanje vs Duitsland Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Zondag 27 November, 20.00 uur – Al Baytstadion

Spanje vs Duitsland Voorspelling

Spanje en Duitsland spelen op zondag 27 november om 20.00 uur hun 2e wedstrijd van het WK 2022. Vooral voor Duitsland zal het erop of eronder zijn na de verrassende nederlaag tegen Japan eerder deze week.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Als Spanje weet te winnen dan zijn ze zo goed als zeker van de volgende ronde. Dat komt mede door de 7-0 overwinning tegen Costa Rica in de eerste wedstrijd.

Spanje vs Duitsland is een wedstrijd om naar uit te kijken. De twee landen speelden in totaal 25 keer tegen elkaar. Duitsland won 9 wedstrijden, Spanje won 8 wedstrijden en er werd 8 keer gelijkgespeeld. Je kan dus gerust stellen dat beide landen enorm aan elkaar gewaagd zijn.

Spanje teamnieuws

Spanje heeft in de eerste wedstrijd tegen Costa Rica laten zien dat ze een favoriet zijn om het WK dit jaar te winnen. Met maar liefst 7-0 werd Costa Rica van het veld gespeeld. Met goals van onder andere Ferran Torres, Alvaro Morata en Gavi werd de zevenklapper gerealiseerd.

Wat in de eerste wedstrijd vooral opviel van Spanje is het aantal passes. Er werd meer dan 1000 keer een andere speler gevonden. Gemiddeld is het aantal passes in een wedstrijd van een team rond de 500. Een indrukwekkend hoog aantal dus.

Een ander opvallend feit was dat de gemiddelde leeftijd van het middenveld met Pedri en Gavi onder de 20 jaar was. Beide spelers van Barcelona zullen naar verwachting ook tegen Duitsland weer hun opwachting maken in de basis.

Duitsland teamnieuws

Daar waar Spanje Costa Rica met de grond gelijk maakte, moest Duitsland hun meerdere erkennen in het stugge Japan. De Duitsers kwamen via een penalty nog wel op voorsprong, maar ze gaven het helemaal weg in de slotfase. Uiteindelijk werd het 1-2 voor Japan.

Door de uitslag van de eerste wedstrijd tegen Japan, moet Duitsland nu dus hard aan de bak. Er zal gewonnen moeten worden van Spanje om niet al vroeg uit het toernooi geknikkerd te worden.

Bondscoach Hansi Flick kan over een fitte selectie beschikken, maar zal wellicht een aantal wijzigingen doorvoeren na het debacle tegen Japan. Vooral de verdediging van de Duitsers zag er niet al te stabiel uit.

Voorspelling Spanje vs Duitsland

Spanje zal tegen Duitsland willen laten zien dat ze dit jaar een serieuze kandidaat zijn om het WK te winnen. Ze zullen tegen Duitsland dan ook veel balbezit hebben en de wedstrijd domineren. Duitsland zal op de counter voetballen en hopen op fouten van de Spanjaarden.

Door de overtuigende overwinning van Spanje in de eerste wedstrijd en het teleurstellende begin van onze Oosterburen, kunnen we niet anders dan Spanje als winnaar voor deze wedstrijd aanwijzen. Overigens verwachten we dat de neutrale veel doelpunten zal zien in een open wedstrijd.

Wedtips

De wedtips voor Spanje vs Duitsland zijn afkomstig van BetCity, de beste bookmaker voor het wedden op het WK!

🏆 Winnaar: Spanje (2.40)

🥅 Totaal aantal doelpunten: meer dan 2.5 (1.77)

🏆 Spanje staat voor bij rust (2.88)