Contacteer Ons

Slots

Space Race

Space Race van Play ’N Go is een slotmachine uit 2018. De RTP van is 94.23% en de volatiliteit is laag. Er zijn 20 winlijnen en de minimale inleg is slechts €0,20. De maximale inleg is €100, waar een maximale uitbetaling van €25.000 bij hoort.

Hoe zit de Space Race slot eruit?

Op de achtergrond zien we het grote zwarte niets, het heelal, wat ingekleurd wordt door paarse nevels en sterren. Af en toe komt er  een ster voorbij, maar het is duidelijk dat alle aandacht naar de slot zelf toe moet, wat ook goed gebeurt. 

Uiterlijk
De rollen van de slot zitten in een stalen frame en passen goed bij het thema van de slotmachine. De achtergrond van de rollen is doorzichtig, waardoor je uitzicht blijft houden op de ruimte. De iconen  zien eruit alsof ze recht uit een Sci-Fi film gezogen zijn en de karaktericonen zijn op een mooie manier weergegeven. 

Muziek en geluid
Helaas is er bijna geen muziek aanwezig in de Space Race slot. Misschien heeft Play ‘N Go dit gedaan omdat er in de ruimte geen geluid bestaat? We zullen het nooit weten.

Er zijn wel achtergrondgeluiden, maar dit zijn meer bliepjes en blopjes die we herkennen van Sci-Fi films uit de jaren ‘60 en ‘70. Dit tijdperk past natuurlijk goed bij de naam van de slot, aangezien de Space Race tussen de Verenigde Staten en de USSR zich ook in deze tijd afspeelde.

Hoe wordt de Space Race gokkast gespeeld?

De gokkast kent 20 winlijnen, welke van links naar rechts worden berekend. Je wordt hierbij geholpen door de ‘Space Race' wilds, welke je winlijnen kunnen uitbreiden. Daarnaast fungeren de meteoren als scatters en activeert de ruimtesonde een bonusgame.

Iconen
Van hoog naar laag zien we de wild, de scatter, de astronaut, de satelliet, de aarde en de maan. Daarnaast zien we nog de A, K, Q, J en 10, welke er allemaal metaal-achtig uitzien. Tot slot kennen we nog een bonusicoon, waarover je hieronder meer kan lezen.

Besturing
De besturing van de slot is zoals we die van Play ‘N Go gewend zijn. Aan de rechterkant vinden we de spinknop en de autospin knop. In het midden onder de slot zien we de mogelijkheden om je inleg en het aantal winlijnen te verhogen of verlagen. De rest van de opties vind je achter de informatieknop aan de linkerkant. Hier kan je ook de speluitleg lezen.

Space Race

Bonussen

Zoals ondertussen duidelijk mag zijn beschikt de Space Race slot over 2 verschillende bonusrondes. We kennen de klassieke free spins die getriggerd worden door scatters en nog een extra bonusronde.

Free Spins
Als je drie scatters hebt weten te scoren word je beloond met een free spins ronde. Deze ronde is vrijwel identiek aan het basisspel. Het enige verschil is dat de scatters tijdens de gratis spins ook als wild fungeren, waardoor je meer kans hebt om winlijnen te scoren. De free spins kunnen niet aangevuld worden.

Bonusspel
Als je drie bonusiconen hebt weten te draaien zal je in de andere bonusronde terecht komen. Tijdens dit spel bestuur je een raket, welke je moet zien te landen op de maan. Elke keer als je op een vakje landt waar geen meteoriet inslaat, ga je een level omhoog. Dit gaat net zolang door totdat je wordt geraakt door een meteoriet of op de maan landt.

Wat vinden wij van de Space Race gokkast?

Het thema is perfect uitgewerkt, zoals we dat in bijna alle Play ‘N Go gokkasten zien. Het mag duidelijk zijn dat de ontwikkelaar zijn best heeft gedaan om een uniek spel op de markt te brengen, maar dit is slechts deels gelukt.

De bonusgame is leuk, maar de free spins ronde is niets bijzonders. Daarnaast zorgen de lage RTP en volatiliteit ervoor dat je niet veel winst zult behalen in dit spel en is het moeilijk om te ontdekken wat de bonusgame en free spins precies inhouden.

In het algemeen is de Space Race slot niet slecht, maar hij heeft ons niet weten te overtuigen. Speel het spel hierboven gratis en kijk of het iets voor jou is!