Contacteer Ons

Voorspellingen

Slavia Praag vs Feyenoord Voorspelling

Slavia Praag vs Feyenoord voorspelling
Slavia Praag vs Feyenoord Voorspelling
Aftrap: Donderdag 14 April, 21.00 uur – Sinobo Stadion, Praag

Donderdag 14 april staat de return wedstrijd voor Feyenoord in de Conference League op het programma. De Rotterdammers moeten een 3-3 gelijkspel zien te verdedigen in Praag. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat het een interessante wedstrijd zal worden, blijkt wel uit de eerste twee ontmoetingen tussen beide teams in de Conference League dit seizoen. Er werd maar liefst 6 keer gescoord door beide teams! 

Het is ook dan zeker de moeite waard om een livestream Slavia Praag vs Feyenoord te vinden om de wedstrijd rechtstreeks te volgen.

Slavia Praag vs Feyenoord: Onze voorspelling

Slavia Praag teamnieuws

Slavia Praag wist afgelopen weekend eenvoudig Pardubice met 4-0 opzij te zetten en zo dus de koppositie van concurrent Viktoria Pilsen over te nemen.

Er stond overigens een compleet ander elftal op het veld dan tegen Feyenoord daar de trainer Jindřich Trpišovský besloot om maar liefst 9 spelers rust te gunnen. 

Jindřich Trpišovský kan aanstaande donderdag niet beschikken over Lukas Masopust en Jan Boril. Zij zijn beide vanwege blessures niet inzetbaar.

Daarnaast is nog maar de vraag of Yira Sor en Tomás Holes wel aan de aftrap zullen verschijnen. Zij waren nog goed voor een doelpunt in de heenwedstrijd, maar ze ontbraken vanwege blessures tegen Pardubice.

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord wist ook een prima generale neer te zetten door bij Heracles Almelo met 1-4  te winnen. Hoogtepunt voor de Rotterdammers was de eerste goal van de nieuwe Scandinavische aanwinst Patrik Wålemark. Verder scoorden Kökcü, Nelson en Til. 

Aanstaande donderdag kan Arne Slot niet beschikken over doelman Justin Bijlow. De keeper kampt nog steeds met een voetblessure. Daarnaast is Guus Til ook onzeker vanwege problemen met de knie.

Onderlinge resultaten

Beide ploegen zijn inmiddels geen vreemden van elkaar. Het is namelijk alweer de 4e keer dat beide ploegen tegenover elkaar staan dit seizoen.

De eerste wedstrijd wist Feyenoord te winnen met 2-1. De tweede wedstrijd in Praag eindigde in een 2-2 gelijkspel. Afgelopen week werd het dus 3-3 en aanstaande donderdag belooft weer een doelpuntrijke wedstrijd te worden.

Wedtips voor Slavia Praag vs Feyenoord

Door het ontbreken van de VAR wist Slavia Praag goed weg te komen in Rotterdam. De Tsjechen wisten echter wel heel goed hoe ze het spel van Feyenoord konden ontregelen.

In Praag zal Feyenoord het hoofd koel moeten zien te houden om met een goed resultaat terug te reizen naar Rotterdam. 

Als Feyenoord de rust weet te bewaren, zullen ze zeker in staat moeten zijn om een overwinning uit het vuur te slepen. Wij denken dat het een open wedstrijd zal worden, omdat de thuisploeg zal worden opgejaagd door het thuispubliek.

Feyenoord zal hiervan profiteren door op de counter toe te slaan. Als wij zouden wedden op Slavia Praag vs Feyenoord dan zouden wij gaan voor een doelpuntrijke wedstrijd met Feyenoord als winnaar. 

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.54)

🥅 Rust resultaat: Gelijkspel (2.25)

⚽ Totaal doelpunten: meer dan 2.5 doelpunten (1.68)

Daarnaast heeft BetCity.nl nog een interessante pre-pack voor je klaar staan:

🏆 Feyenoord wint en Bryan Linssen scoort (4.30)