Contacteer Ons

Voorspellingen

SK Sturm Graz vs PSV Voorspelling

SK Sturm graz vs PSV

Donderdag 30 september reist PSV af naar Oostenrijk om de tweede wedstrijd in de Europa League tegen SK Sturm Graz te spelen. PSV wist de eerste wedstrijd thuis tegen Real Sociedad gelijk te spelen. De Oostenrijkers verloren van Monaco met 1-0. Beide ploegen dienen dus een overwinning te boeken om nog perspectief te zien in het vervolg van de Europa League.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sturm Graz vs PSV voorspelling

SK Sturm Graz Teamnieuws

Sturm Graz gaat de wedstrijd tegen PSV in na een indrukwekkende 3-0 overwinning op Rapid Wien afgelopen weekend. De ploeg van Christian Ilzer heeft nu de laatste drie wedstrijden, in de competitie en de beker, drie opeenvolgende overwinningen geboekt met 12 doelpunten voor en geen enkele tegen. In de Oostenrijkse Bundesliga staat Sturm Graz momenteel tweede achter Red Bull Salzburg.

Tegen PSV zullen alle ogen vooral gericht zijn op de 21-jarige Kelvin Yeboah. Hij wist al 6 keer te scoren in de competitie en was ook afgelopen weekend trefzeker in de topper tegen Rapid Wien.

Tegenvaller voor Christian Ilzer was het uitvallen van de aanvaller Jakob Jantscher. Hij liep een spierblessure op tegen Rapid Wien en lijkt dan ook PSV niet te halen.

PSV Teamnieuws

Bij PSV is het crisis. Het opmerkelijke wisselbeleid van Roger Schmidt heeft ertoe geleid dat PSV onderuit ging thuis tegen Feyenoord (0-4) en uit bij Willem 2 (2-1). PSV is dus op zoek naar eerherstel en wil de zure nasmaak van het verlies tegen Willem 2 snel wegspoelen. De Eindhovenaren kunnen over een fitte selectie beginnen, maar het is altijd weer een verrassing met welke 11 Schmidt gaat starten.

Head to Head

SK Sturm Graz en PSV hebben nog niet eerder in Europees verband tegenover elkaar gestaan. Het zal dus voor beide teams aftasten zijn in de beginfase van de wedstrijd.

Onze wedtips voor SK Sturm Graz vs PSV

SK Sturm Graz heeft alles in huis om het PSV moeilijk te maken. Gezien de reputatie, heeft PSV zeker het voordeel. Helaas gelden er in de voetbalwereld andere wetten.

Wij denken dat SK Sturm Graz goed uit de startblokken zal komen voor eigen publiek. PSV zal zeker de nul willen houden achterin en hopen op een goede dag van hun spits Zahavi.

Het zal een zeer doelpuntrijke wedstrijd worden. Daarom wedden wij op een 2-2 gelijkspel.

Gelijkspel: SK Sturm Graz-PSV (2.80)

Aftrap: Donderdag 30 September, 18.45 uur – Merkur Arena, Graz, Oostenrijk