Contacteer Ons

Slots

Sizzling 777 deluxe

Wazdan heeft met Sizzling 777 Deluxe een goede, robuuste slotmachine op de markt gebracht. Deze gokkast heeft 5 Rollen, 20 Winlijnen en een uitbetalingspercentage van 96,4%. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg is €100, met een maximale uitbetaling van €25.000. De afwezigheid van free spins of een bonusspel, wordt meer dan goedgemaakt met de scatter symbolen.

Het uiterlijk van Sizzling 777 Deluxe

Deze kast blinkt uit door standaard te zijn. Dit is precies wat je verwacht als je een casino binnenloopt en op een gokkast begint te spelen. De achtergrond bestaat uit heldere, felle rode tot paarse kleuren. Dit biedt een goed contrast met een ietwat standaard kleurenpallet van de druif, de sinaasappel, de kers, de citroen en de meloen. De rode ster is het scatter symbool.

Over de muziek valt niets te klagen. De gokkast heeft een niet storende progressieve beat, wat lekker in de oren klinkt tijdens het spel. De kast zelf maakt niet heel veel geluid, tot er iets gewonnen is. Bij winst geeft deze slotmachine een pingelend geluidje, samen met een animatie die aangeeft welke winlijn de winst oplevert.

Hoe speel je Sizzling 777 Deluxe?

Wat betreft de positie van de knoppen heeft de kast een iets ander uiterlijk dan een groot aantal andere gokkasten. De spinknop zit bijna helemaal aan de rechterkant, met daarnaast de autoplay functie, welke in te stellen is van 10 tot maximaal 1000 spins. Onder de autoplay knop zit de speedmode, waarmee je de snelheid van de rollen in kan stellen in drie verschillende opties.

Links van de spinknop vinden we een infoscherm, met daaronder de keuze van inleg grootte. Daarnaast zien we een scherm met het budget en daaronder alle instellingsknoppen. Opvallend is dat deze kast een volatiliteitskeuze heeft, van laag naar gebalanceerd naar hoge volatiliteit. Deze knop wordt aangegeven met symbolen van kleine pittige pepers links van de spinknop.

Stel de snelheid, de inleg en eventueel autoplay in en druk op de spinknop om het spel te starten met de door jou gekozen instelling. Zo snel er een lijn is gewonnen, komt jouw prijzengeld op het grotere display te staan. Bij elke winst komen er twee knoppen tevoorschijn. De linker knop geeft je de kans om je winst te verdubbelen of alles te verliezen in de scatter ronde door op een blauwe of rode ster te klikken. We leggen deze optie hieronder uitgebreid uit. Aan de rechterkant vind je de optie om de scatter ronde over te slaan en je winst te nemen, dit kan je ook doen door weer op de spinknop te klikken.

Sizzling 777 Deluxe

Bonussen

Zoals hierboven genoemd, heeft Sizzling 777 Deluxe maar 1 scatter in de vorm van een bonusronde. Bij deze gokkast kan je zelf beslissen of je de scatter ronde wilt spelen zodra er een winlijn is gescoord. In de scatter ronde krijg je de kans om op de rode of blauwe ster te drukken, Achter een van de twee zit een gouden ster verborgen en deze moet je precies vinden om je prijs te verdubbelen. Als je de zwarte ster te zien krijgt is de bonusronde afgelopen en verlies je de oorspronkelijke winst. Hoe hoger je de volatiliteit hebt staan, hoe groter de prijzen zijn.

Wat vinden wij van Sizzling 777 Deluxe?

Dit is een leuke standaard gokkast, voor mensen die het spelen op automaten wel eens willen proberen. Je kunt de automodus en snelheid zo instellen dat je echt alleen maar hoeft te kijken naar het binnenstromende geld en dat kan een aangename beleving zijn. De muziek is redelijk tijdloos, wat je lekker aan het spelen houdt. Wazdan heeft een leuke kast neergezet voor casual spelers, maar ook voor diegene die het grote geld opzoeken.