Contacteer Ons

Slots

Sevens High

Quickspin heeft met Sevens High een nette spelkast neergezet met meer dan genoeg verrassingen om de aandacht van de spelers vast te houden. De minimale inleg bedraagt €0.25 en loopt op tot €100. De machine heeft een RTP van 96.54% met medium volatiliteit en 25 winlijnen. De maximale uitbetaling is €50.000.

Hoe ziet Sevens High eruit?

Het lijkt of deze kast op een podium staat wat gereed gemaakt gaat worden voor een gigantisch feest. Wel zo’n feest waar alleen de hele rijken naartoe mogen, want het hele gegeven ziet er ontzettend chique uit. Er is een duidelijke tint van koude blauwe kleuren, gemengd met de warme tonen van rood en paars, wat erg goed staat bij het zilver van het spel zelf. De nadruk ligt op een neon-paarse slotkast, waar alles een glanzend tintje heeft, maar wel heel duidelijk getekend is. 

Muziek en geluid
De muziek is wat tam, welke naarmate je meer winlijnen scoort verhit naar een full blown housetrack, en nog een best goede ook! Zo snel als de muziek kwam, is deze ook weer weg door de snel reagerende kast. Ook hier zijn de geluidseffecten weer uit een standaard geluiden pakket gepakt, waar alle spellen fabrikanten in aan het graaien zijn.

Hoe wordt Sevens High gespeeld?

We gaven net al de hint van de houseplaat, maar deze speelt wel een grote rol in het spel zelf. Net als elke kast, moet je winlijnen plaatsen om te winnen. Heb je echter een wild, scoor je een respin tot je geen wild meer hebt. Elke winlijn geeft je ook een bump op de #7 meter aan de linkerkant en de muziek bouwt op naar de top van de balk. Hoe hoger de balk zit, hoe meer prijzengeld je mee naar huis neemt. 

Ultra mode
De ultra knop is er ook niet voor niks, want deze kun je indrukken voor een hogere en spannendere pot, waar je een hogere inleg kunt gebruiken om grotere prijzen te winnen. 

Besturing
De layout van de kast is heel duidelijk en makkelijk. Aan de rechterkant zien we spinknop met daarnaast de autospin en quickspin opties. Het autospinmenu geeft een heel uitgebreid aantal opties weer. In het midden kan je de inleg veranderen en aan de linkerkant zie je je saldo en het aantal winlijnen. Tot slot hebben we uiterst links nog het menu met speluitleg. 

sevens high

Bonussen

Er zit een verschil tussen de ultra variant en de classic, dus laten we met de laatste beginnen. Bij het spinnen van 3 scatters, krijg je 10 free spins en betalen de winlijnen x3 multiplier uit. Bij het spinnen van 3 scatters in de free spins, krijg je er weer 10 bij, tot ze op zijn. 

Ultra modus
De ultra variant, geeft hetzelfde op 3 scatters, maar op 4 geeft deze 15 spins en een x10 multiplier. Bij 5 scatters is je inleg x500 en worden er 35 free spins uitgedeeld. Dit laatste is ook het moment waarop je de jackpot kan winnen.

Ons oordeel over Sevens High

Voor een klassieke kast variant, heeft deze genoeg extra’s om weer fris en leuk te zijn. We kunnen er dan ook veel of weinig woorden aan vuilmaken, maar het resultaat blijft hetzelfde. De jacht op de housetrack is begonnen en we worden rijk tijdens het proberen. Aanrader, al is het alleen maar om de muziek van het spel!