Contacteer Ons

Voorspellingen

Servië vs Zwitserland Voorspelling – WK Voetbal 2022

servie vs zwitserland voorspelling wk 2022
Servië vs Zwitserland Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Vrijdag 2 December, 20.00 uur – Stadion 974

Servië vs Zwitserland Voorspelling

Op vrijdag 2 December is de laatste dag van de groepsfase van het WK in Qatar aangebroken. Om 20.00 uur zullen Servië en Zwitserland in poule G strijden voor een plaats bij de laatste 16.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Na twee gespeelde wedstrijden staat Zwitserland op de tweede plek met 3 punten. Servië staat op een teleurstellende laatste plaats met slechts 1 punt uit de eerste twee wedstrijden.

Beide teams maken nog kans om door te gaan naar de knock-outfase. In principe geldt dat de winnaar van de wedstrijd de groepsfase weet te overleven, maar voor Zwitserland is een gelijkspel ook genoeg.

Servië teamnieuws

Servië begon het WK gelijk met de wedstrijd tegen de zwaarste tegenstander uit de groep. De ploeg van Dragan Stojković verloor in de eerste wedstrijd met 2-0 van Brazilië.

Ook de tweede wedstrijd eindigde voor de Serviërs in een teleurstelling. Hoewel ze met een 3-1 voorsprong het veld afstapten voor de rust, werd er uiteindelijk met 3-3 gelijk gespeeld tegen het stugge Kameroen.

De ploeg van Dusan Tadic zal er tegen Zwitserland dus alles aan moeten doen om als winnaar uit de bus te komen. Alleen als ze de drie punten mee naar huis nemen kunnen ze de groepsfase overleven, anders zit het WK er helaas op voor Servië.

Zwitserland teamnieuws

Zwitserland heeft een betere uitgangspositie dan Kameroen. De Zwitsers verloren weliswaar nipt met 1-0 van Brazilië, maar wisten in de eerste wedstrijd de belangrijke punten tegen Kameroen veilig te stellen door met 1-0 te winnen.

Met spelers zoals Manuel Akanji van Manchester City, Granit Xhaka van Arsenal en doelman Yann Sommer van Borussia Mönchengladbach heeft Zwitserland een prima selectie naar Qatar gestuurd.

Bondscoach Murat Yakin kan tegen Servië over een fitte selectie beschikken en zal dan ook met de sterkste elf aantreden voor de laatste groepsfase wedstrijd.

Voorspelling Servië vs Zwitserland

Servië vs Zwitserland belooft een spannende wedstrijd te worden waarin er voor beide landen veel op het spel staat. De Serviërs zullen vol in de aanval moeten gaan om te winnen en zo de groepsfase te overleven.

Zwitserland zal aan het begin van de wedstrijd afwachtend zijn en vooral proberen om de nul te houden. Als de Zwitsers gelijkspelen zijn ze immers ook zeker van een plek bij de laatste 16.

Uiteindelijk denken we dat de wedstrijd, na doelpunten van beide teams, in een gelijkspel zal eindigen. Zo zullen de Zwitsers doorgaan naar de knock-outfase.

Wedtips

Onderstaande wedtips voor Servië vs Zwitserland zijn afkomstig van bookmaker Circus. Je kunt via onderstaande knop de welkomstbonus tot 250 Euro claimen en inzetten op je favoriete weddenschap.

🏆 Eindresultaat: Gelijkspel (3.30)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.79)

🏆 Eerste helft: Gelijkspel (2.07)