Contacteer Ons

Voorspellingen

SC Heerenveen vs Feyenoord Voorspelling

SC Heerenveen vs Feyenoord voorspelling Eredivisie 12 februari 2023
SC Heerenveen vs Feyenoord Voorspelling – Eredivisie
Aftrap: Zondag 12 Februari, 14.30 uur – Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

SC Heerenveen vs Feyenoord Voorspelling

Aanstaande zondag gaat koploper Feyenoord op bezoek bij de huidige nummer 8 Heerenveen. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord wist de concurrentie in de laatste weken op afstand te houden. De Rotterdammers hebben daardoor na 20 wedstrijden nog altijd een voorsprong van 2 punten op de nummer 2, AZ.

SC Heerenveen zou maar al te graag Europees voetbal willen spelen volgend seizoen. De Friezen zullen dan wel bij de top 7 moeten zien te eindigen. 

Er staat dit weekend dus genoeg op het spel voor beide teams en we denken dan ook dat het een leuke open wedstrijd zal gaan worden met veel doelpunten.

SC Heerenveen teamnieuws

Heerenveen heeft in de transferwindow nog op het laatste moment enkele versterkingen weten binnen te halen. Zo werd onder andere oud-international Jeffrey Bruma binnengehaald. Ook werd er een nieuwe hoofdscout aangesteld. Kenneth Zandvliet komt van Chelsea en moet Peter Maas vervangen. 

Afgelopen weekend werd er teleurstellend met 1-0 verloren van directe concurrent FC Utrecht. Douvakis was bij FC Utrecht de grote man door via een penalty de winnende goal te maken. 

De enige speler die dit weekend niet in actie zal komen voor Heerenveen is centrale verdediger Sven van Beek. De oud-Feyenoorder is nog steeds herstellende van een achillespeesblessure. 

Feyenoord teamnieuws

Feyenoord speelde in de laatste 4 weken wedstrijden tegen de directe concurrenten om het kampioenschap. Er werd tegen Ajax, Twente en PSV gelijkgespeeld waardoor de ploeg van Arne Slot nog altijd de trotse koploper is van de Eredivisie. 

Afgelopen weekend werd er ternauwernood gelijk gespeeld met 2-2 tegen PSV. De achterstand werd pas in de blessuretijd goedgemaakt door een doelpunt van Jahanbakhsh. 

Het leek de goede kant op te gaan met de ziekenboeg van Feyenoord. Echter, Szymanski en Bijlow wisten de laatste weken helaas niet blessurevrij door te komen. Zij zullen samen met Gernot Trauner dan ook niet inzetbaar zijn tegen Heerenveen. 

Onderlinge resultaten

Sinds 2019 speelden Heerenveen vs Feyenoord in totaal 10 keer tegen elkaar. Daarvan wist Feyenoord 6 wedstrijden te winnen. Heerenveen wist in totaal 2 keer te winnen en de overige 2 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. 

De laatste keer dat Heerenveen en Feyenoord elkaar troffen was in augustus in 2022. Toen werd het 0-0 in De Kuip.

50x je inzet bij BetCity

Ga jij voor winst van Feyenoord en heb je nog geen BetCity account? Dan kan je gebruik maken van Odds Boost van maar liefst 50x!

De quoteringen voor winst van Feyenoord zijn dit weekend verhoogd naar 50. Je kunt deze Odds Boost alleen claimen als nieuwe speler.

Volg deze 3 stappen:

  1. Maak een BetCity account via deze knop
  2. Selecteer de Odds Boost voordat je geld stort
  3. Stort minimaal €20

Voorspelling SC Heerenveen vs Feyenoord

In tegenstelling tot de bloedeloze 0-0 eerder dit jaar in De Kuip denken we dat er aanstaande zondag veel gescoord zal worden. Met name Feyenoord heeft de laatste weken laten zien dat ze verschillende wapens hebben die ze kunnen inzetten om een goal te scoren. 

Wij denken dat Heerenveen het Feyenoord in eigen huis behoorlijk lastig zal maken, maar uiteindelijk verwachten we dat Feyenoord toch met de winst huiswaarts zal keren.

Wedtips

De wedtips voor SC Heerenveen vs Feyenoord zijn afkomstig van Bet365.

🏆 Feyenoord wint (1.70)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.80)

⚽ Santiago Gimenez scoort (2.40)