Contacteer Ons

Voorspellingen

Saoedi-Arabië vs Mexico Voorspelling – WK Voetbal 2022

saoedi-arabie vs mexico voorspelling wk 2022
Saoedi-Arabië vs Mexico Voorspelling – WK 2022 groepsfase
Aftrap: Woensdag 30 November, 16.00 uur – Lusailstadion

Saoedi-Arabië vs Mexico Voorspelling

Saoedi-Arabie en Mexico komen op woensdag 30 November in actie voor de laatste groepswedstrijd in Poule C. De wedstrijd zal om 16.00 uur gespeeld worden, gelijktijdig met de andere wedstrijd in de groep: Polen – Argentinië.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ploeg uit Saoedi-Arabië wist vriend en vijand te verrassen door in de eerste wedstrijd met Argentinië af te rekenen. In de tweede wedstrijd was Polen met 2-0 te sterk en dus blijven de Arabieren op 3 punten steken in Groep C.

Mexico staat verrassend laatste in de groep, na een gelijkspel tegen Polen en verlies van Argentinië. Beide teams hebben in principe een overwinning nodig om door te gaan naar de volgende ronde, al kan een gelijkspel voor Saoedi-Arabië in sommige gevallen genoeg zijn.

Saoedi-Arabië teamnieuws

Daar waar de Saoedi's hun WK campagne uitstekend begonnen tegen Argentinië, was Polen in de tweede wedstrijd een maatje te groot. De Arabieren hebben een doelsaldo van -1 en zullen met winst op Mexico zeker zijn van een plaats in de knock-outfase.

Als er gelijk wordt gespeeld en Argentinië met grote cijfers van Polen wint kan de ploeg van Hervé Renard alsnog doorgaan naar de volgende ronde.

Het is voor Saoedi-Arabië dus erop of eronder tegen Mexico. De ploeg wist de groepsfase in 1994 slechts een keer eerder te overleven, dus een plaats bij de laatste 16 zou veel betekenen voor het land.

Coach Hervé Renard kan niet beschikken over Salman Al Faraj, Yasser Al Shahrani en Abdulelah Al Malki en zal dus met een andere opstelling moeten komen.

Mexico teamnieuws

Het voetbalgekke Mexico staat na twee gespeelde wedstrijden verrassend op de laatste plaats in Poule C. Waar ze in de eerste wedstrijd in evenwicht een penalty van Lewandowski overleefden, moesten ze in de tweede wedstrijd hun meerdere erkennen in het team van Messi.

De ploeg van Gerardo Martino zit dus in een alles-of-niets scenario, waarbij er moet worden gewonnen om zich te plaatsen voor de laatste 16. De Mexicanen zullen met verwondering naar de eerste wedstrijd van hun tegenstanders hebben gekeken, maar weten ook dat het mogelijk moet zijn om te winnen.

Het grootste probleem bij de Mexicanen is dat er nog niet is gescoord op het WK in Qatar. Hoewel we grote namen zoals Hirving Lozano in de aanval vinden zal er toch uit een ander vaatje getapt moeten worden om tot scoren te komen.

Coach Gerardo Martino kan overigens over een geheel fitte selectie beschikken voor de wedstrijd tegen Saoedi-Arabië.

Voorspelling Saoedi-Arabië vs Mexico

Hoewel we allemaal hebben gezien tot wat voor spel Saoedi-Arabië in staat is tegen Argentinië, hebben we ook gezien dat ze redelijk eenvoudig werden verslagen door Polen.

We verwachten daarom ook dat Mexico uiteindelijk de wedstrijd zal winnen. Of de Mexicanen ook daadwerkelijk doorgaan naar de laatste 16 is volledig afhankelijk van de wedstrijd tussen Polen en Argentinië.

De wedstrijd zal rustig van start gaan, daar beide teams niet een snel tegendoelpunt willen incasseren. Uiteindelijk zal Mexico hun eerste doelpunten maken, maar kan Saoedi-Arabië gevaarlijk zijn op de counter.

Wedtips

De wedtips voor Saoedi-Arabië vs Mexico zijn afkomstig van Zebet.

🏆 Winnaar: Mexico

🥅 Aantal doelpunten: Minder dan 2.5 (1.93)

🥅 Eerste team dat scoort: Mexico (1.45)