Contacteer Ons

Slots

Santa vs Rudolf

 

De Santa vs Rudolf slot van NetEnt is duidelijk gemaakt voor de feestdagen en heeft een RTP van 96.35% met een middel volatiliteit. Het aantal winlijnen is 20, met een ongelimiteerde maximale uitbetaling. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg is €400 per spin. Begin je feestdagen goed door ongelimiteerde winst te behalen!

Hoe ziet de Santa vs Rudolf gokkast eruit?

Wat hebben een verstrooide kerstman en een veel te coole Rudolf het rendier met elkaar gemeen? Juist, een gevecht wie de meeste wilds kan krijgen. Hoe dat precies werkt lees je hieronder, maar we kunnen alvast verklappen dat het leuk wordt.

Uiterlijk
Ergens in Rovaniemi, Finland, woont de kerstman en dat dorpje lijken we op de achtergrond te zien. We zitten in een Scandinavische blokhut met uitzicht op een besneeuwde wereld. De kerstman hangt er wat verveeld bij aan de linkerkant en Rudolf leunt tegen het muurtje aan de rechterkant. 

De slot zelf heeft geen achtergrond, waardoor je het landschap goed kan zien en de iconen duidelijk naar voren komen. De karaktericonen zijn allemaal in kerstsferen en de kaarticonen zijn gemaakt van zuurstokken voor het ultieme kerstgevoel!

Muziek en geluid
De muziek is ook helemaal in Kerststijl en kraakhelder, zoals een moderne gokkast dient te klinken. De geluidseffecten zijn evenredig kraakhelder en zijn duidelijk speciaal gemaakt voor deze slotmachine. Niks in deze kast is niet in thema en dat zien we heel graag.

Hoe wordt de Santa vs Rudolf slot gespeeld?

De tekenstijl doet al vermoeden dat dit spel humoristisch is en dat is ook zeker het geval. Het is mogelijk om winlijnen van links naar rechts en van rechts naar links te scoren en je wordt hierbij ook nog eens geholpen door de twee verschillende wilds.

Wilds
De Santa vs Rudolf gokkast beschikt over twee wilds, namelijk de Rudolf Wild en de Santa wild. Deze wilds zijn zogenaamde ‘walking wilds’, wat betekent dat ze na elke spin een stapje opzij bewegen. 

De Rudolf Wild beweegt zich naar rechts en de Santa Wild beweegt zich naar links. Het is slechts een kwestie van tijd voordat deze twee ‘vrienden’ elkaar tegen het lijf lopen en wat er dan gebeurt lees je in de bonussectie van deze review. 

Iconen
Zoals we al zeiden passen de iconen perfect in het thema. Van hoog naar laag zien we de arrenslee, de kadootjes, de halsband, de sneeuwglobe, en de brief. Daarnaast zien we de A, K, Q de J en 10 in de vorm van zuurstokken.

Besturing
De besturing van de kast is vrijwel helemaal in het midden, met uitzondering van de inlegselectie, die zich aan de linkerkant van de spinknop en autospinknop bevindt. Opvallend aan deze slot is dat er ook een ‘speedmode’ op de slot zit, welke te vinden is aan de rechterkant van de spinknop.

Santa vs Rudolf

Bonussen

Als wilds in tegengestelde richting naar elkaar lopen, is het gedoemd om een keer fout te gaan. Als de wilds op hetzelfde vakje komen, zal je in een free spins modus terechtkomen waarbij je meteen 10 free spins krijgt. Tijdens deze free spins ronde kan je zelfs nog in 2 extra bonusrondes komen.

Rudolf Spins
Tijdens de free spins zal je aan beide kanten van de slot een meter zien welke gevuld moet worden met 8 wilds. Als je de Rudolf meter met 8 wilds vult krijg je de zogenaamde ‘Rudolf Spins’ bonus. Je krijgt dan 3 gratis spins, welke elk 5 wilds geven. Tijdens deze spins worden winlijnen van beide kanten gemaakt!

Santa’s Gift
Als je de meter aan de kant van de kerstman vol krijgt word je beloond met de Santa’s Gift bonusronde. Je zal hier een keuze krijgen uit 3 iconen, welke een geldprijs, een multiplier of het einde van de bonusronde verhullen. Als je meerdere multipliers achter elkaar kiest zal deze vermenigvuldigd worden met je geldbedrag wanneer de bonusronde eindigt.

Wat vinden wij van de Santa vs Rudolf gokkast?

Tijdens de kerstdagen is Santa vs Rudolf van NetEnt een absolute topper! Het spel is leuk, ziet er grappig uit en heeft een aantal unieke features. De manier waarop de bonusronde wordt vrijgespeeld is uniek en het feit dat je daarnaast nog 2 bonusrondes hebt maakt deze gokkast helemaal af. Is het bijna kerst, of kan je gewoon niet wachten? Probeer de Santa vs Rudolf gokkast dan eens!