Contacteer Ons

Slots

Royal Masquerade

Royal Masquerade van Play ’N Go is een 5 rollen slot, waarbij elke rol 3 iconen heeft. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg bedraagt slechts €10, wat ervoor zorgt dat ook de spelers met een lagere inleg op max bet kunnen spelen. De volatiliteit is hoog en de maximale uitbetaling is 10.000x je inleg, op een RTP van 96.51%

Hoe ziet Royal Masquerade slot eruit?

Er is een groot verschil tussen het mooi vinden van het thema en het mooi vinden van een slotmachine. Bij ons is het tweede meer waar dan het eerste, maar dat mag de pret niet drukken, want de kast ziet er bijzonder gelikt uit! Zeker voor een slot die al bijna 7 jaar oud is.

Uiterlijk
Op de achtergrond zien we de waterstraten van Venetië en daar is al het mysterie rond het gemaskerd bal ook grotendeels begonnen, dus hier klopt het vooronderzoek van Play ’n Go. De achtergrond ziet er haarscherp uit voor een tekening en dit dragen ze door naar de slotmachine zelf. Ook deze ziet er zeer gedetailleerd uit, met de meest uiteenlopende kleuren en perfecte details. Opvallend is dat wanneer de free spins geactiveerd worden, het strijdtoneel verplaatst wordt naar een balzaal. 

Muziek en geluid
Als je meerdere reviews van ons gelezen hebt, weet je dat we naar een totaalplaatje kijken en niet alleen naar de speelbaarheid van een spel. Play ‘N Go heeft met Royal Masquerade de muziek ook goed op orde, maar de geluidseffecten overheersen op sommige momenten.

De muziek is een mix van moderne gitaarmuziek en wals. Iets wat we nooit gedacht hadden dat deze zo goed samengaat. Ook hier masker af voor Play ’n Go.

Hoe wordt Royal Masquerade gespeeld?

Het spel ziet er erg goed uit, maar dat was al bekend. Is het achter het masker ook zo? Het spel is relatief eenvoudig en werkt met winlijnen van links naar rechts in combinaties met wilds en scatters. Voordeel hierbij is dat de scatters relatief eenvoudig vallen. 

Uitbetalingen en inleg
De truuk is om in de balzaal terecht te komen door middel van de free spins. Zoals we al zeiden gebeurt dit relatief vaak. De uitbetalingen zijn echter nooit extreem hoog, dit maakt de kast erg goed voor mensen die niet graag met hoge inzetten spelen maar toch maximaal plezier willen hebben. 

Iconen
De iconen van de kast zijn in aflopende waarde de wild, de rode heer, de rode dame, de groene joker, de paarse dame, de blauwe heer, de A, K, Q, J en 10. 

Besturing
De layout van de machine hebben we nog niet eerder mogen ervaren, maar is alsnog vrijwel gelijk aan de rest. Van rechts naar links is dit de paytable knop (uitleg), daaronder de autoplay knop met menu, de spin, de max bet, de lijnen selector, de coin selector en de coin waarde selector. Er is dus een hoop te finetunen naar de wens van de speler.

Royal Masquerade

Bonussen

De free spins mode is waar het allemaal om draait in de Royal Masquerade slot.

Free spins
Als je deze hebt bereikt door middel van minimaal 3 scatters, dan krijg je 5 free spins toegekend. Tijdens deze free spins komen de wilds vaker voor, waardoor je dus ook hogere winsten behaalt. Na het spelen van de free spins ronde, kun je nog kiezen of je zwart of rood wilt spelen om je geld te kunnen verliezen of verdubbelen. Dit kop of munt spel kan je trouwens na elke winst doen, ook in het standaardspel.

Wat vinden wij van de Royal Masquerade slot?

Dit spel heeft zeker een koninklijke uitstraling vanwege de rijk geanimeerde symbolen, de gouden tinten en de algehele sfeer. Ook de muziek is goed en het spel zelf is prima. Vooral de aandacht voor detail in deze gokkast is indrukwekkend.

Met de wilds en de scatters is Royal Masquerade wel een beetje standaard, omdat er verder niet veel extra’s aan te pas komen. De lage maximale inzet en de makkelijk te bereiken free spins modus maken dit wel een interessante gokkast om uit te proberen!