Contacteer Ons

Slots

Route 777

 

Route 777 van Elk Studios komt uit 2018 en heeft 3 rollen met elk 3 iconen. Dit is goed voor 17 winlijnen, een RTP van 96.3% en een medium volatiliteit. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg loopt op tot €100, waarmee je maximaal 400.000 coins kunt winnen. Ondanks het kleine formaat van de gokkast, zijn er maar liefst drie bonusrondes te bekennen.

Hoe ziet Route 777 gokkast eruit?

Net als alle andere slotmachines van Elk, is er bijzonder veel aandacht besteed aan wat eigenlijk een heel normale 3×3 slotmachine is. Op een of andere manier, krijgen de mensen van Elk het (bijna) altijd voor elkaar om er een audiovisueel feest van te maken. 

Achtergrond
Laten we beginnen bij de achtergrond. Deze is heel mooi getekend en speelt zich af op een verlaten weg in de woestijn, welke verdacht veel weg heeft van een plek in Arizona. Daarnaast zien we een mooi getekende benzinepomp. Route 777 is uiteraard een knipoog naar de beroemde Route 66 met een casino-tintje. 

Uiterlijk
De slot zelf is zoals gezegd een relatief standaard gokkast, maar de boven en onderkant zijn ‘pixel animated’. Wat betekent dat je een lopende animatie of set van animaties te zien krijgt tijdens het spelen, welke de staat van de kast weergeven. Schorpioenen, ratelslangen, schedels, alles wat met motorrijden in een woestenij (?!) te maken heeft, zit in deze slotmachine als animatie. 

Muziek en geluid
De muziek weer eens uitstekend bij de gokkast, geweldig dit! Stampende rock, perfect voor het motorrijden door een barre woestijn als de denkbeeldige Route 777. Het enige puntje van kritiek, zou kunnen zijn dat de rollen een vervelend riedeltje hebben, maar je hebt wel het idee dat het uit een oude slotmachine komt, wat het dan weer enigszins goed maakt.

Hoe wordt Route 777 slot gespeeld?

Waar beginnen we? We hadden nooit gedacht dat je zoveel extra’s in een 3×3 slot kon stoppen en alles werkt perfect. Net als elke slotmachine, dienen er winlijnen van links naar rechts gemaakt te worden. Je hebt echter een bonusgame (Overtake), een free spins ronde en in die free spins ronde is er nóg een bonusronde. 

Overtake
We gaan het hier hebben over de Overtake, want de rest speelt zich echt af in de bonusronde die we hierna bespreken. De Overtake ronde wordt vrijgespeeld als je dezelfde iconen op de eerste 2 rollen hebt gekregen. De twee rollen vastgezet en de laatste rol wordt 5x gratis gedraaid voor hoge winsten. De ‘locked’ rollen bewegen na elke spin 1 positie naar beneden.

Besturing
De layout van de slot is wat je van Elk verwacht, super simpel en doeltreffend. Rechts boven heb je autospin, rechtsonder de spin, linksonder de inleg en linksboven de informatie van het spel. 

Iconen
De iconen zijn iconisch en zouden in veel games saai zijn, maar hier passen ze perfect. Van hoog naar laag zien we de zilveren 7, de rode 7, de blauwe 7, de BAR, de cactusfruit, de citroen en de kers.

route 777

Bonussen

De bonusgame in Route 777 wordt vrijgespeeld als je drie scatters op je scherm weet te krijgen. De scatters zijn doodshoofden met een helm en sleutels.

Free Spins
Na het krijgen van drie scatters kom je in een rad van fortuin. Deze bepaalt hoeveel gratis spins je krijgt, dit kan tussen de 5 en de 15 zijn. Als je tijdens de free spins nog 2 scatters draait wordt er een willekeurig aantal extra gratis spins toegekend.

Fortune Wheel
Als je het voor elkaar krijgt om tijdens de free spins nog eens 3 scatters te rollen, kom je in het Route 777 fortune wheel terecht. Tijdens dit spel is het de bedoeling om zo veel mogelijk 7’s in enkel, dubbel of driedubbel vorm te draaien. De winsten worden bij elkaar opgeteld totdat je het stopteken draait. Dit is dan ook de ronde waarin het grote geld te verdienen is in deze gokkast!

Wat vinden wij van Route 777 gokkast?

Op het eerste oog dachten we dat dit wel eens een misser kon worden van Elk Studios, omdat het spel zo simpel aandoet. Het is indrukwekkend dat er 17 winlijnen en drie bonusgames verwerkt zijn in Route 777 slot. 

De bonusgames zijn meer dan voldoende om je aandacht erbij te houden en de winsten zijn hoog genoeg om je te motiveren. Wat ons betreft is Route 777 een echte aanrader!