Contacteer Ons

Slots

Rome and Egypt

De Rome and Egypt slot van WMS is in 2018 op de markt gekomen en combineert het oude Rome en Egypte.De RTP staat op  96% en de gokkast heeft een lage volatiliteit. Er zijn in totaal 40 winlijnen en je kunt al spelen vanaf €0,01 en maximaal €200. De maximale winst van de Rome and Egypt gokkast is €250.000.

Hoe ziet de Rome and Egypt gokkast eruit?

Na een lange intro die alle kanten op gaat, van een demo tot aan een geanimeerd verhaal, komen we terecht in de slotmachine zelf. De slot doet zijn naam eer aan, want hij heeft invloeden van het Romeinse Rijk en het Egyptische Rijk. 

Uiterlijk
De gokkast lijkt zich in een tombe van een piramide te bevinden. Aan de linkerkant staat een Romeinse strijder en aan de rechterkant een Egyptische. De setting is donker, maar de rollen zelf zijn lichtgekleurd, waardoor deze goed tot uiting komen. De iconen komen allemaal uit Egypte of Rome.

Muziek en geluid
De achtergrondmuziek is rustgevend en weinig motiverend, maar als je een hoge winst dreigt te scoren knalt het geluid uit je speakers. De geluidseffecten overstemmen de muziek, maar in het algemeen is de muziek van goede kwaliteit.

Hoe wordt de Rome and Egypt slot gespeeld?

De Rome and Egypt slotmachine werkt met drie leuke extra's: De full reel Caesars en de full reel Cleopatra's die als wild en scatter fungeren. Naast deze extra's speelt de slotmachine als een standaard gokkast, waarbij winlijnen van links naar rechts moeten worden gemaakt.

Iconen
De iconen zijn zoals gezegd in Egyptische en Romeinse sferen. Van hoog naar laag zien we de Caesar en Cleopatra wild, het Colosseum, de piramides, het Pantheon, de Sfinx, de krans, de hoed, het schild, de scepter, de druiven en de pruimen.

Besturing
De besturing van de slot is relatief simpel. In het midden zien we de spinknop, met aan de linkerkant de autospin en de informatieknop. Aan de rechterkant kan je je inleg instellen en kan je ook het aantal winlijnen waarop je wilt spelen verhogen of verlagen.

rome and egypt

Bonussen

De full reel Caesar en Cleopatra wild, fungeren niet alleen als wild maar ook als scatter. Het mooie is dat deze iconen met elkaar te combineren zijn, je hoeft dus niet twee Caesars of twee Cleopatra's te hebben, maar het kan ook een combinatie van beide zijn. Als je minimaal 2 full reel wilds vanaf de linkerkant hebt gedraaid word je beloond met free spins.

  • 2 Full reel wilds: 5 free spins
  • 3 Full reel wilds: 10 free spins
  • 4 Full reel wilds: 20 free spins
  • 5 Full reel wilds: 50 free spins

Tijdens de free spins zullen al je winsten verdubbeld worden en kan je extra free spins krijgen door nog meer full reel wilds te draaien. Daarnaast verandert de achtergrond en wordt er met een aparte set rollen gespeeld.

Ons oordeel over de Rome and Egypt slot

WMS heeft met de Rome and Egypt slot een gokkast uitgebracht die tot in de puntjes verzorgd is. Op visueel gebied is dit een van de beste WMS gokkasten die we hebben gezien, aangezien de iconen en achtergrond haarscherp weergegeven worden.

Het feit dat er geen scatters zijn, maar er wel een bonusronde is kan wat ons betreft ook op pluspunten rekenen. Helaas zijn de free spins niet zo bijzonder als in veel andere gokkasten, maar dat mag de pret niet drukken.

Probeer het spel hierboven eens gratis uit of speel het in een online casino.