Contacteer Ons

Slots

Respin Circus

 

Respin Circus van Elk Studios is uitgebracht in 2019 en heeft een cartoonachtig thema. De RTP van 96.3% en hoge volatiliteit zorgen voor een maximale uitbetaling €250.000. De minimale inleg is €0,20 en de maximale inleg is €100. Naast de vele respins heeft de slotmachine ook een scatter en expanding wilds.

Hoe ziet de Respin Circus slot eruit?

Respin Circus is een slotmachine met een heel duidelijk circus thema. Op de achtergrond vinden we een circustent, een schiethal en iets wat moet lijken op een touwtrek tentje, beide naast de ingang van de tent. Het is een fantasiecircus, want alle spelers zijn dieren. Het lettertype is in thema en alle kaarticonen zijn van ballonnen. 

Muziek en geluid
De muziek is alleen te horen tijdens de respin modus en we zijn blij dat hij niet constant is te horen. Is de muziek dan slecht? Nee, dat niet, maar het is zo’n hyperactief circusdeuntje dat na een tijdje irritant begint te worden. 

Het klinkt misschien gek als we zeggen dat het goed is dat de muziek grotendeels afwezig is, maar dat de muziek toch van goede kwaliteit is. Probeer de slot hierboven eens uit en je zult begrijpen wat we bedoelen.

Hoe wordt de Respin Circus gokkast gespeeld?

Net als bijna elke andere slot, betaalt deze slot winlijnen van links naar rechts uit. Het speciale van deze kast, zoals de naam al doet vermoeden, is dat er flink wat respins in zitten. 

Respins
De respins worden getriggerd als er een winlijn gemaakt wordt, waardoor de iconen die de winlijn maken sticky worden. Er wordt dan een respins uitgegeven waarmee je er extra iconen bij kan draaien, net zo lang totdat de winlijn niet meer wordt uitgebreid. Het kan dus zijn dat je meerdere respins in een winlijn krijgt, met een veel grotere uitbetaling dan de winlijn oorspronkelijk was. 

Character upgrades
Als je de respins begint met een winlijn met alleen lage iconen, kan deze omgezet worden in iconen van hogere waarde. Dit gebeurt als je ook een winlijn met de hogere karaktericonen weet te scoren. Als dit gebeurt zullen alle iconen dus een hogere waarde hebben, wat grotere winsten oplevert.

Wilds
De wild in de Respin Circus slot komt tevoorschijn in de vorm van het goochelende konijn. Hij kan zichzelf uitbreiden over de hele rol door middel van zijn goochel trucs. Daarnaast kan hij ook nog een x2 of 4x multiplier met zich meebrengen!

Iconen

Zoals we al zeiden zijn de iconen perfect in thema. Van hoog naar laag zien we de acrobaat, de clown, de sterke man, het kanon, de fiets, de sambaballen en de ballonnen in de vorm van A, K, Q en J

Respin Circus

Bonussen

Bij het behalen van drie scatters word je beloond met een aantal free spins. De scatters zien eruit als toegangskaartjes voor het circus en ze geven je de toegang tot de minigame voordat de free spins begint. In deze minigame moet je zoveel mogelijk kaartjes verzamelen, welke garant staan voor eenzelfde aantal free spins. Als je een kaartje op elk vakje weet te krijgen zal je dus maximaal 24 free spins hebben om mee te spelen.

Free Spins
Wanneer je eenmaal het aantal free spins hebt vastgesteld zal je in de bonusronde terechtkomen. Hou hierbij in de gaten dat het aantal free spins behoorlijk kan oplopen, omdat je tijdens de free spins ook weer extra gratis respins krijgt wanneer je een winlijn maakt. Naast dit feit zijn er weinig extra's in de gratis spins ronde, wat voor een kleine teleurstelling zorgde.

Ons oordeel over Respin Circus

Zoals we bijna altijd bij gokkasten van Elk Studios zien is ook Respin Circus weer tot in de puntjes verzorgd. Het spel ziet er geweldig uit, klinkt helemaal in thema en speelt als een solide gokkast. Opvallend is dat de respins lucratiever zijn dan de free spins, wat misschien onlogisch kan overkomen. Als je tijdens de free spins veel respins weet te scoren zal je natuurlijk wel kans maken op hoge winsten, dus we kunnen hier niet over klagen.

Als je zin hebt in een uitstekende gokkast met een leuk thema en leuke extra's raden we je aan om Respin Circus hierboven eens uit te proberen voordat je hem in een online casino speelt.