Contacteer Ons

Slots

Reels of wealth

Betsoft laat je stinkend rijk worden met deze kast vol met geld. Reels of Wealth hefet 5 rollen, 10 winlijnen, een RTP van 95.29% en een maximale uitbetaling van €67.400. De inleg begint bij €0,10 en gaat tot maximaal €100, alleen met de maximale inleg kan je de hoogste winst behalen.

De kast biedt free spins, een multiplier, een progressieve jackpot, scatters en wilds. Dit moet ook wel met een kast die een geldthema heeft, want anders kwam deze niet overtuigend over.

Hoe ziet Reels of Wealth eruit?

Zoals altijd, beginnen we bij de achtergrond, welke vol met gouden rijkdommen, edelstenen en schatkisten ligt. De paarse achtergrond blijkt, na even door de slotmachine heen te kijken, een kluis te verstoppen, maar heeft voor de rest geen functie. De kast zelf is erg “funky” wat betreft kleuren, met felle kleuren uit de vergane gloriejaren van ‘bling-bling’, de jaren ’70. Het geheel is wel duidelijk en goed te overzien. 

Muziek en geluid
De muziek is ook direct uit de showbiz van de ‘70’s getrokken en geeft het geheel een gevoel alsof je een casino binnengelopen bent uit die tijd. Geslaagd thema dus. De kast heeft veel geluiden, zoals het ritselen van geld als de rollen draaien. Zodra dit gebeurt, wordt ook de muziek wat energieker en als er een wild/ scattercombinatie af te ronden is, gaat de muziek zelfs door het dak.

Hoe wordt Reels of Wealth gespeeld?

De muziek van de kast is niet alleen energiek, maar de hele slotmachine bruist van de activiteit. De bedoeling van de kast is om zo lang mogelijk in de respins te blijven door de scatters te triggeren. De kunst is om een zo hoog mogelijke multiplier te behalen tijdens de respins door middel van scatters. 

Layout
De layout van de gokkast hebben we al eerder gezien bij Betsoft machines, met van rechts naar links de informatieknop, de autoplay, de double-up knop en de spinknop. Aan de linkerkant vinden we nog de MaxBet, het winbedrag en verschillende weergaven van je inleg

Double-up
De double up knop werkt alleen als je de autoplay uit hebt staan en geeft je de kant om de “alles of niets” minigame te spelen. Dit is een kop of munt spelletje, waarin je alles kunt winnen of verliezen. Je kan ook 50% van je winst inzetten voor dit spelletje. 

Symbolen
Zoals we al verwacht hadden van een gokkast met een geldthema, hebben de iconen ook allemaal iets met geld te maken. We vinden een schatkist, geldzak, geldstapel, blauwe edelsteen, rode edelsteen, groene edelsteen, goudstaven, een munt en de bekende A, K, Q en J.

Reels of wealth

Bonussen

Deze kast kent tijdens de free spins ronde een aantal interessante dingen die het spelen leuker maken. Zodra je met de scatter respins en free spins vergaart, start ook de megastar optie. Deze optie geeft bij het rollen van de scatter een respi, terwijl de scatters worden uitbetaald. Tijdense deze megastar optie, is er ook een kans dat de grote diamant gerold wordt en deze geeft weer heel veel multiplier bonus en kans op de progressive jackpot.

Wat vinden wij van Reels of Wealth

Reels of Wealth zit zeker goed in elkaar, maar is voor ons wat te “chaotisch”. Er gebeurt te veel tegelijk en je bent al snel het overzicht kwijt. Voor diegene die dit wat beter kunnen hanteren is het een enorm leuke kast, welke heel wat uren speelplezier in zich heeft.