Contacteer Ons

Slots

Red Flag Fleet

 

Deze slotmachine van WMS heeft 6 rollen van verschillende formaten en 192 winlijen. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €100. Er is een free spins ronde, er zijn scatters en wilds en zelfs een kleine jackpot. Laten we kijken wat de Red Flag Fleet te bieden heeft.

Hoe ziet de Red Flag Fleet slot eruit?

Red Flag Fleet is een slot waarin je meer dan genoeg piraterij kunt vinden. De red flag refereert naar de Chinese piratenvloot, dus we hebben het weer over een Aziatische slotmachine. Hij lijkt wel wezenlijk anders te zijn dan de vele andere Aziatische slotmachines die we kennen.

Uiterlijk
Wat meteen opvalt is dat de grootte van de rollen afwijkend is. De eerste rol heeft 2 iconen, de tweede rol heeft 3 iconen en dat gaat zo door naar de zesde rol met 7 iconen. We weten niet of het expres is gebeurd, maar de vorm van de rollen lijkt op een zeil van dat type schepen waar de Chinezen mee de zee op gingen. Leuk feitje. 

De achtergrond is, niet geheel verrassend, de zee met daarop een piratenschip. De slot bevindt zich in een kader van drijfhout. De rollen zelf zijn dieprood en hebben geen aparte afscheiding.

Muziek
Opvallend is dat er geen muziek aanwezig is in de Red Flag Fleet gokkast. Dit is een hele still slotmachine, waarin we buiten wat watergeluiden en standaard pingeltjes weinig anders horen.

Als je op de spinknop klikt komt er wel een deuntje tevoorschijn, welke ook net zo snel weer verdwijnt. Qua muziek is het een gemiste kans, wat een Pirates of the Caribbean-achtige setting verdient toch bijpassende muziek?

Hoe wordt de Red Flag Fleet gokkast gespeeld?

Buiten het feit dat het spel een afwijkende vorm heeft, speelt het niet anders dan een normale slotmachine. Wins worden nog steeds berekend van links naar rechts en de scatters leveren een free spins ronde op. De wild is er om je te helpen om je winlijnen uit te breiden.

Besturing
Wat misschien nog wel het grootste verschil is met veel andere slots is dat alle knoppen linksonder zitten. Je vindt daar naast de spinknop ook een schermpje met je laatste winst, een selector om je inleg in te stellen en de paytable van de slot. Grote afwezige is de autospin knop, die heeft WMS niet toegevoegd.

Iconen
Afgezien van de wild zijn alle iconen in piratenstijl. De wild is simpelweg een blauw vlak met ‘Red Flag Fleet’ erin. In aflopende waarde zien we de wild, de vijf piraten, de A, K, Q en J.

red flag fleet

Bonussen

Het grote piratenschip met de drie rode zeilen fungeert als scatter. Als je hier drie van weet te draaien beland je in de free spins ronde. Afhankelijk van hoe veel scatters je draait word je beloond met een aantal free spins en een geldprijs.

  • 3 Scatters: 5 free spins
  • 4 Scatters: 12 free spins + 10x je inleg
  • 5 Scatters: 40 free spins + 50x je inleg

Als je vijf scatters weet te draaien kan je naast een flinke geldprijs dus ook maar liefst 40x gratis spinnen, wat je gegarandeerd veel geld zal opleveren. Tijdens de free spins ronde zullen 2 of 3 rollen volledig met wilds bedekt worden, hierdoor is de winkans in de bonusronde ook nog eens vele malen hoger.

Als je tijdens de free spins weer 3 scatters weet te draaien zal je beloond worden met 5 extra free spins.

Wat vinden wij van de Red Flag Fleet slot?

Onze ervaring leert dat er veel geld te verdienen is met de Red Flag Fleet gokkast van WMS. Naast het feit dat het een solide spel is wat er goed uitziet en eenvoudig werkt, is de bonusronde de manier om het grote geld te verdienen. Als je het zo ver schopt zal je zeker jacht kunnen maken op de schatkist, net als de Chinese piraten in dit spel.