Contacteer Ons

Voorspellingen

Real Sociedad vs PSV Voorspelling

real sociedad vs psv
Real Sociedad vs PSV
Aftrap: Donderdag 9 December, 18.45 uur – Estadio Anoeta, San Sebastián

Real Sociedad vs PSV: Onze Voorspelling

Op donderdag 9 december reist PSV af naar Spanje om daar de laatste wedstrijd in de Europa League te spelen. PSV moet minimaal gelijkspelen om Europees te overwinteren in de Europa League. Bij een overwinning van de Spanjaarden zal PSV op de derde plaats eindigen in groep B en verder spelen in de Conference League. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, getuige de eerste wedstrijd tussen beide teams die in Eindhoven in 2-2 eindigde. PSV kan een getergd Real Sociedad kunnen verwachten en ze zullen er dus alles aan moeten doen om minimaal gelijk te spelen.

Real Sociedad Teamnieuws
Real Sociedad is het seizoen in La Liga prima begonnen. Ze waren zelfs een tijdje de koploper. Echter, de laatste weken loopt het minder en is de ploeg teruggezakt naar de 6e plaats. Afgelopen weekend werd er met 0-2 thuis verloren van Real Madrid. In deze wedstrijd wist de ploeg van Imanol Alguacil geen enkel schot op goal te lossen. 

In Europa loopt het evenmin geweldig voor Real Sociedad. Met 1 overwinning op Sturm Graz en 3x gelijk spel wist de ploeg 6 punten uit 5 wedstrijden te sprokkelen. Ze staan nu op de 3e plaats achter PSV en moeten winnen om te overwinteren in de Europa League.

PSV Teamnieuws
Bij PSV gaat het beduidend beter. De Eindhovenaren staan derde in de Nederlandse competitie en moeten dus minimaal gelijkspelen in Spanje om Europese overwintering in de Europa League veilig te stellen. Afgelopen weekend werd FC Utrecht dik verslagen met maar liefst 4-1. Cody Gakpo, André Ramalho, Ritsu Dōan en Philipp Mwene wisten allen te scoren. 

Roger Schmidt kan donderdag niet beschikken over een fiks aantal spelers. Jordan Teze, Philipp Max, Richard Ledezma, Vincent Müller, Maximiliano Romero, Ryan Thomas, Eran Zahavi, Noni Madueke en Cody Gakpo zullen allen niet aan de aftrap kunnen verschijnen vanwege blessures.

Onderlinge resultaten
Real Sociedad en PSV speelden eerder met gelijk 2-2 in Eindhoven. Aan de kant van Real Sociedad scoorden Januzaj en Isak. Götze en Gakpo wisten voor PSV te scoren in het Philips stadion.

Onze Wedtips voor Real Sociedad vs PSV

PSV moet het een aantal belangrijke spelers missen in deze wedstrijd tegen Real Sociedad. Als PSV de eerste helft zonder kleerscheuren doorkomt dan zal het er goed uitzien voor de Eindhovenaren. Wij denken echter dat het gemis van belangrijke spelers zoals Gakpo, Zahavi en Madueke PSV zwaar zal vallen, waardoor een gelijkspel het maximaal haalbare is.

Gelijkspel: Real Sociedad-PSV (1.72)