Contacteer Ons

Voorspellingen

Real Madrid vs Real Betis Voorspelling

real madrid vs real betis
Real Madrid vs Real Betis Voorspelling
Aftrap: Vrijdag 20 Mei, 21.00 uur – Estadio Santiago Bernabéu, Madrid

Real Madrid vs Real Betis Voorspelling

Real Madrid vs Real Betis staan op de laatste dag van de Spaanse competitie tegenover elkaar. Aanstaande vrijdag 20 mei ontvangt Real Madrid in eigen huis de nummer 5 van La Liga. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor Real Madrid staat er niks meer op het spel. Zij zijn immers al enkele weken landskampioen. 

Voor Real Betis staat er wel nog wat op het spel. Als zij namelijk winnen en stadsgenoot Sevilla verliest dan gaat Real Betis ten koste van Sevilla naar de Champions League.

We verwachten dan ook een gemotiveerd Real Betis tegen een Real Madrid dat met het oog op de finale van de Champions League zich niet al te veel zal inspannen.

Real Madrid teamnieuws

Real Madrid is dus al enige tijd landskampioen van Spanje. Sinds dat ze landskampioen zijn, presteert de ploeg logischerwijs wisselvallig. Zo werd er bij Atlético Madrid verloren, gewonnen bij Levante en afgelopen week gelijkgespeeld bij Cadiz. 

Met het oog op de finale van de Champions League volgende week tegen Liverpool zal coach Carlo Ancelotti zijn sterspelers naar verwachting rust gunnen. Verder zal Ancelotti geen beroep kunnen doen op Isco, Bale en Miguel Gutiérrez.

Real Betis teamnieuws

In tegenstelling tot Real Madrid heeft Real Betis juist wel nog wat om voor te spelen. Zij kunnen immers nog op plaats 4 eindigen die aan het einde van het seizoen recht geeft op kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen. 

Real Betis wist de laatste 2 wedstrijden te winnen van Granada en Valencia. In beide wedstrijden werd er 5 keer gescoord door Real Betis en wisten ze tevens de nul te houden. Ze zullen dus met een goed gevoel richting Madrid afreizen. 

Coach Manuel Pellegrini kan over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Alleen Martín Montoya zal niet inzetbaar zijn.

Onderlinge resultaten

Sinds 2019, stond Real Madrid vs Real Betis 6 keer op de kalender. Real Madrid wist 2 ontmoetingen te winnen, Real Betis 2 en er werd 2 keer gelijkgespeeld. Beide ploegen zijn dus enorm aan elkaar gewaagd.

In deze 6 wedstrijden werd er in totaal 11 keer gescoord. Real Madrid scoorde er daarvan 5, Real Betis 6. 

De laatste wedstrijd tussen Real Betis en Real Madrid was op 28 augustus, 2021. Toen werd het 0-1 voor Real Madrid in Sevilla. Dani Carvajal maakte toen het winnende doelpunt.

Wedtips Real Madrid vs Real Betis

Zoals gezegd verwachten we niet dat Real Madrid op volle oorlogssterkte zal aantreden tegen Real Betis. We denken dat sterspelers zoals Courtois en Benzema rust zullen krijgen met het oog op de Champions League finale van volgende week tegen Liverpool. 

Real Betis zal er nog alles aan willen doen om volgend seizoen te spelen in diezelfde Champions League. Alleen met een overwinning, en een verlies van stadgenoot Sevilla bij Athletic Bilbao. 

Daarom voorspellen wij een kleine overwinning of een gelijkspel van Real Betis in Madrid.

De quoteringen van onze wedtips zijn afkomstig van Circus Bet. Klik eenvoudig op onderstaande banner om je weddenschap op Real Madrid vs Real Betis te plaatsen.

🏆 Dubbele kans: Gelijk of Real Betis (2.00)

🏆 Real Betis wint (4.35)

⚽ Totaal doelpunten Real Betis: meer dan 1.5 doelpunten (2.55)

Of je kan natuurlijk kiezen voor een Circus Bet combo gaan:

🏆 Real Betis winnaar en scoort meer dan 1.5 doelpunten (4.60)