Contacteer Ons

Voorspellingen

Real Madrid vs Manchester City UCL Voorspelling

Real Madrid vs Manchester City voorspelling champions league
Real Madrid vs Manchester City Voorspelling
Aftrap: Woensdag 4 Mei, 21.00 uur – Estadio Santiago Bernabéu, Madrid

Real Madrid vs Manchester City Voorspelling

Op woensdag 4 mei staat Real Madrid vs Manchester City op het programma om de laatste finaleplaats van dit Champions League seizoen te verdelen. De eerste wedstrijd was misschien wel één van de beste Champions League wedstrijden ooit. Met maar liefst 7 doelpunten maakten Real Madrid en Manchester er een waar spektakel van in Manchester. 

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Uiteindelijk wist Manchester City met 4-3 te winnen, maar trainer Guardiola zal balen van de vele gemiste kansen in deze wedstrijd. Hierdoor heeft Real Madrid nog steeds zicht op het behalen van de Champions League finale.

Real Madrid teamnieuws

Real Madrid zal met gemengde gevoelens terugkijken naar de wedstrijd in Manchester. De verdediging van de Madrilenen zag er niet goed uit en het was te danken aan Benzema dat Real Madrid nog steeds kans maakt om de Champions League finale te behalen dit seizoen. 

Het goede nieuws voor Real Madrid is dat de Spanjaarden in de return in San Bernabeu weer kunnen beschikken over Casemiro. De verdedigende middenvelder werd gemist in de heenwedstrijd in Madrid.

Manchester City teamnieuws

Manchester City speelde een uitstekende eerste wedstrijd tegen Real Madrid in eigen huis. De ploeg liet zien waarom het één van de favorieten is om dit jaar de Champions League te winnen. 

Het enige dat Guardiola zijn ploeg kan verwijten is dat ze niet goed met de kansen om gingen. Hierdoor was Real Madrid in staat om de schade beperkt te houden. 

Voordat Manchester City de returnwedstrijd gaat spelen in Madrid, dienen de Engelsen eerst nog te winnen van Leeds United in de competitie om de voorsprong van één punt op nummer 2 Liverpool te behouden. 

Guardiola zal hoogstwaarschijnlijk zijn beste spelers rust gunnen om zo fit voor de dag te komen in de tweede halve finale.

Onderlinge resultaten

Voor de eerste halve finale in Manchester, stonden stonden Manchester City en Real Madrid sinds 2012 6 keer tegenover elkaar. Alle statistieken wijzen uit dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Beide teams wisten 2 keer te winnen, 2 keer te verliezen en 2 keer gelijk te spelen.

Wedtips Real Madrid vs Manchester City

De ultieme kraker op 4 mei zal beslist moeten worden om te bepalen wie er naar de finale van de Champions League gaat. Wij denken dat met Casemiro in de gelederen Real Madrid in eigen huis het verschil zal maken en door zal gaan naar de finale. 

Zeker ook als je weet dat Benzema altijd wel een goal weet mee te pakken. Real Madrid zal moeten winnen en dus zal de ploeg van Ancelotti de aanval opzoeken. Als ze de counters goed weten te verdedigen dan zijn ze zeker in staat om in eigen huis het laatste ticket naar de finale veilig te stellen.

Mis niets van deze spectaculaire halve finale en kijk een Real Madrid vs Manchester City livestream

Tips voor Real Madrid vs Manchester City

🏆 Team bereikt de volgende ronde: Real Madrid (4.50)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.52)

🏆 Real Madrid wint ten minste één helft (2.05)

Odds via BetCity Nederland