Contacteer Ons

Slots

Reactoonz

Reactoonz van Play ’N Go, is een videoslot met een RTP van 96.51% en een hoge volatiliteit. Er zijn geen winlijnen, maar winclusters op een speelveld van 7×7 symbolen.  De minimale inleg van de kast is €0,20 en de maximale inleg bedraagt €100. Reactoonz is een zogenaamd cascadespel en werkt dus iets anders dan je gewend bent van de meeste standaard gokkasten.

Hoe ziet Reactoonz eruit?

Reactoonz ziet eruit als een van die oudere tekenfilms uit de jaren ’90, waar ruimtewezens de hoofdrol in speelden. Ze horen kwaadaardig te zijn, maar door de schattige tekenstijl zijn ze absoluut het tegenovergestelde. Plak je daar een slotmachine omheen, heb je een succesformule, want het werkt! 

Uiterlijk
De iconen zijn divers en toch buitenaards, zonder dat ze elkaar visueel in de weg liggen. De grote reactoon is wat je op het veld moet zien te krijgen en hoe dichterbij deze goal je komt, hoe intenser zijn blik wordt. Elke keer als je iets in zijn meter stopt, geeft ie een goedkeurende animatie. Helemaal leuk! 

Muziek en geluid
Het geluid is ook recht uit die tijd van tekenfilms. Boosaardig, maar toch te schattig om echt kwaad te kunnen doen. De geluiden zijn iets meer standaard, maar lijken wel degelijk speciaal  gemaakt voor deze kast. Het is dan ook moeilijk om te achterhalen hoe een buitenaards wezen nu precies klinkt.

Hoe wordt Reactoonz gespeeld?

Reactoonz is een slotmachine waar alles tegelijkertijd naar beneden valt, onder uit de kast klettert en aangevuld wordt na een wincluster. Krijg je in deze nieuwe set iconen weer een winlijn te pakken, herhaalt het hele process zich tot er geen winlijnen meer te halen zijn. Dit soort gokkast wordt ook wel cascade genoemd.

Doel van het spel
Het doel is dus de grote reactoon uit zijn buis te halen, door de meter te vullen met energie. De meter wordt gevuld wanneer je winclusters maakt en zodra hij gevuld is, zal de reactoon het veld betreden om nog meer prijzen in de wacht te slepen. Na het winnen van 25 iconen, welke in de quantum leap reactor gaan, krijg je een random quantum kenmerk, welke je helpt om dichter bij de vrijlating te komen. 

Iconen
De iconen in aflopende waarde zijn de roze, groene, blauwe en gele wezentjes met 2 ogen en daarna de roze, rode, groene en gele wezentjes met 1 oog. 

reactoonz (1) (1)

Bonussen

Het draait allemaal om de Gargantoon aan de rechterkant van het scherm, welke 3×3 iconen groot is als hij op het veld verschijnt. Na de eerste spin met hem op het veld, verdeelt hij zich in twee 2×2 iconen en vervolgens in negen 1×1 iconen. Dit zijn allemaal wilds, dus de kans op grote winst is behoorlijk groot als deze grote jongen zich met het speelveld gaat bemoeien. 

Quantum Kenmerken
Zoals hierboven gezegd wordt bij 25 winsymbolen een buis in de quantum leap reactor gevuld. Hieruit kunnen vier verschillende kenmerken van de ontstaan die aan het spel toegevoegd kunnen worden. Deze kenmerken zijn de implosion, incision, demolition en alteration, welke allemaal andere voordelen geven om meer binnen te halen in het spel.

Hoe beoordelen wij Reactoonz?

Laten we eerlijk zijn, dit is een leuk spel. Het speelt meer weg als een spelletje wat je op telefoon speelt om tijd te verdrijven dan dat het als een echte slotmachine voelt. We denken dan ook dat dit een hele grote stap de goede richting in is, want spelletjes zijn een populaire vorm van tijdverdrijf. Reactoonz is een absolute aanrader vanwege de leuke vormgeving, de interessante bonussen en het goede spelformat! Wij kijken nu al uit naar Reactoonz 2.