Contacteer Ons

Voorspellingen

Rangers vs PSV Voorspelling – Champions League Play-Offs 2022

Rangers vs PSV Voorspelling Champions League Play-Offs 2022
Rangers vs PSV Voorspelling – Champions League Play-Offs
Aftrap: Dinsdag 16 Augustus, 21.00 uur – Ibrox Stadium, Glasgow

Rangers vs PSV Voorspelling

PSV is na de thriller in eigen huis tegen AS Monaco doorgedrongen tot de play-offs om zich te kwalificeren voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Daarin zullen de Eindhovenaren het op gaan nemen tegen het Schotse Rangers van trainer Giovanni van Bronckhorst.

100% WELKOMSTBONUS TOT €100

Algemene voorwaarden gelden.
Bonus alleen voor spelers van 24+
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De eerste wedstrijd Rangers vs PSV  is op 16 augustus. De return is op 24 augustus.

Het is nu al de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor beide clubs daar er miljoenen euro’s staan te wachten voor de winnaar. Zo kan de winnaar minimaal 15 miljoen euro verwachten bij plaatsing voor het hoofdtoernooi.

Dit bedrag kan verder oplopen afhankelijk van de prestaties. Er staat dus veel op het spel voor zowel PSV als Glasgow Rangers.

Rangers teamnieuws

Giovanni van Bronckhorst heeft de Schotten al snel weten te overtuigen van zijn trainerskwaliteiten door de finale van Europa League te halen vorig jaar. De club eindigde overigens in hetzelfde seizoen op een 2e plaats achter Celtic in de reguliere competitie. 

De Rangers stroomden net als PSV in de derde kwalificatieronde van de Champions League. Daarin waren ze met 0-2 en 3-0 te sterk over twee wedstrijden tegen Union St. Gillis uit België. 

De Rangers wisten in de laatste vier wedstrijden 7 keer te scoren en kregen 3 goals tegen. De club uit Glasgow staat momenteel op een gedeelde eerste plaats met aartsrivaal Celtic. 

Tegen PSV kan van Bronckhorst niet beschikken over Ofoborh, Hagi en Roofe vanwege blessures. De nieuwste aanwinsten Ben Davies, Ridvan Yilmaz, Rabbi Matondo en Antonio Colak zijn allen wel inzetbaar.

PSV teamnieuws

PSV wist na het 1-1 gelijkspel in Monaco wat hen te doen stond in de tweede wedstrijd in Eindhoven. De Eindhovenaren wisten echter in de 88e minuut pas de verlenging af te dwingen door een doelpunt van Gutierrez. Uiteindelijk won PSV met 3-2 door een rake kopbal van aanvoerder Luuk de Jong. 

Het was een slijtageslag voor de ploeg van Ruud van Nistelrooy, maar ze zijn vastberaden om de groepsfase van de Champions League te bereiken. 

Tegen de Rangers kan van Nistelrooy niet beschikken over Madueke, Boscagli, Vinícius, Mauro Júnior en Vertessen door blessures.

Onderlinge resultaten

In totaal stonden PSV vs Rangers 4 keer eerder tegenover elkaar. De Rangers wisten 3 keer te winnen, er werd 1 keer gelijkgespeeld en PSV wist geen enkele wedstrijd te winnen. 

In totaal werden er 11 goals gescoord: 8 voor de Rangers en 3 voor PSV. De statistieken spreken dus in het nadeel voor PSV. 

Hierbij moet wel gezegd worden dat de laatste wedstrijd stamt uit 2000. Het werd toen 4-1 voor de Rangers. De enige doelpuntenmaker voor PSV was huidige trainer Ruud van Nistelrooy.

Voorspelling Rangers vs PSV

PSV liet tegen Monaco zien dat de ploeg over zeer veel veerkracht beschikt. Het was weliswaar een fysieke slijtageslag, maar de Eindhovenaren wisten uiteindelijk het kwalitatief sterke Monaco te verslaan. 

De Rangers moeten niet onderschat worden, maar de Schotten beschikken niet over dezelfde kwaliteiten als de Fransen. Het Ibrox stadium zal uitverkocht zijn en het zal voor PSV lastig worden om het hoofd koel te houden.

We verwachten dat PSV het lastig zal krijgen, maar toch overeind zal blijven. De Rangers zullen fel beginnen, maar PSV weet er uiteindelijk toch een gelijkspel uit te slepen.

Wedtips

De wedtips voor Rangers vs PSV zijn afkomstig van Circus Nederland. Maak eenvoudig een account via onderstaande knop.

🏆 Eindresultaat: Gelijkspel (3.30)

🥅 Beide teams scoren: Ja (1.78)

🏆 Dubbele kans: Rangers of gelijkspel (1.40)

⚽ Eerste doelpunt: Rangers (1.94)

Voor een gelijkspel met doelpunten is deze combo ook interessant:

🏆 Eindresultaat Gelijkspel & Beide teams scoren (4.25)