Contacteer Ons

Slots

Ramesses Riches

 

De Ramesses Riches slotmachine van NextGen heeft een RTP van 96% en een middel volatiliteit. Het spel wordt gespeeld op een 5×4 rollen raster met 20 winlijnen. De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg bedraagt €40, wat goed is voor een maximale winst van €200.000, ofwel 5000x je inleg.

Hoe ziet de Ramesses Riches slot eruit?

Deze slotmachine speelt zich af in het oude Egypte. Dit is te zien aan de achtergrond van de slot, waar aan de linkerkant een heel kleine Pyramide te zien is. Het lijkt erop dat deze slot regelrecht uit het begin van de jaren ‘90 is getrokken,  zowel in animatie- als tekenstijl. 

Uiterlijk
De slot zelf bevindt zich in een vierkant raster en de achtergrond lijkt gemaakt te zijn van perkament. De iconen zijn prima getekend en zijn allemaal groot en zichtbaar in de slot aanwezig.

Muziek en geluid
Het audio gedeelte is niet om over naar huis te schrijven. Er zit veel ruis in de muziek, waardoor je het niet goed kunt horen. Daarnaast is de muziek erg luid en kan deze niet goed ingesteld worden. Wij raden aan om aan het begin te kiezen voor spelen zonder geluid.

Hoe wordt de Ramesses Riches gokkast gespeeld?

Er zijn in totaal 20 winlijnen welke van links naar rechts over het scherm lopen. De bedoeling is om reeksen van dezelfde iconen te maken, waardoor je winst kunt behalen. Je wordt hierbij geholpen door de Ramesses Wild, welke je winlijnen uitbreidt. De scatter wordt gebruikt om in de free spins ronde te belanden, daarover kan je hieronder meer lezen.

Iconen
De iconen van de slot zijn allemaal in Egyptisch thema, van hoog naar laag zien we Cleopatra, de kat, de scroll, het oog en de A, K, Q, J, 10 en 9.  De wild ziet eruit als Ramesses himself en de scatter is de Anch, ook wel het levenskruis genoemd.

Besturing
De besturing van de Ramesses Riches slot is tegenovergesteld van het spel zelf, hij is namelijk hypermodern. De spinknop bevindt zich aan de rechterkant van het scherm, waar je ook de inleg kan veranderen. Alle andere opties zitten verstopt achter een menu, daar kan je ook de muteknop en autospin vinden.

Ramesses Riches

Bonussen

De free spins worden getriggerd wanneer je minimaal 3 scatters hebt weten te draaien. Voor elke scatter krijg je 4 free spins, waardoor je dus minimaal 12 en maximaal 20 gratis spins in de wacht kan slepen.

Tijdens de free spins ronde worden alle winsten verdrievoudigd door middel van een multiplier, waardoor je op hogere prijzen kan rekenen. Daarnaast is het mogelijk om extra free spins te krijgen als je nog eens minimaal 3 scatters draait.

Tot slot is het nog belangrijk te vermelden dat alle winlijnen met wilds in zowel het basisspel als de free spins verdubbeld worden.

Wat vinden wij van de Ramesses Riches slot?

Helaas heeft de Ramesses Riches gokkast van Nextgen ons niet weten te overtuigen. Hoewel de slot prima te spelen is nadat je de muteknop hebt gevonden, is het niet meer dan een standaard slotmachine.

De bonusronde is relatief makkelijk te behalen en de 3x multiplier zorgt voor hogere prijzen, maar heeft ons niet erg lang weten te boeien.

De solide gameplay weet het spel toch nog een beetje goed te maken, waardoor we de slot het voordeel van de twijfel geven.