Contacteer Ons

Slots

Rainbow Ryan

 

Deze videoslot van Yggdrasil heeft een RTP van 96.3% met een medium volatiliteit, wat betekent dat deze kast een gulden middenweg opzoekt aan uitbetalingen, van gemiddelde prijswaarde. Er zijn op de 5 rollen, 4096 manieren om te winnen voor een maximale winst van €510.000! De minimale inleg is €0,10 en de maximale inleg is €100. Rainbow Ryan kent naast wilds ook een free spins modus.

Hoe ziet Rainbow Ryan eruit?

Het mag duidelijk zijn dat de Ryan in kwestie een hardrockende leprechaun is. Een leprechaun is een wezentje dat de pot met goud aan het einde van de regenboog beschermt van stelen en staat bekend om het hebben van een speels karakter. Yggdrasil (welke de naam ook al onttrekt aan een mythe) heeft met het thema dus de spijker op zijn kop geslagen.

Uiterlijk
De achtergrond is een aantal speakers van wellicht een podium, want de rollen zelf zitten tussen een aantal steigers van een concertpodium. De iconen zijn weer helemaal in stijl van de mythe en zijn op een speelse manier weergegeven. 

Muziek en geluid
Ondanks alle speakers, de gitaar en het podium is het geluid van Rainbow Ryan niet veel soeps. We mogen van een oude leprechaun met een gitaar echt wel verwachten dat deze beter kon spelen dan een paar akkoorden achter elkaar. De geluidseffecten passen goed bij het thema, maar zijn ook niet heel bijzonder. Dit is toch echt een aandachtspuntje voor Yggdrasil.

Hoe wordt Rainbow Ryan gespeeld?

Het is net als in elk ander slotmachine spel, de bedoeling dat je winlijnen vanaf de linkerkant maakt. Echter kan de rockende Ryan winlijnen synchroniseren, welke je kansen op winnen aanzienlijk vergroten. Daarnaast kent het spel ook nog de versterkers met free spins, maar daarover later meer. 

Iconen
De iconen van het spel zijn in aflopende volgorde, de muts met goudstukken, de laarzen, de microfoon, de pot met bier, de schoppen, harten, ruiten en klaveren. 

Besturing
De layout van de kast is de standaard besturing die we al een aantal keer van Yggdrasil hebben mogen zien. Aan de rechterkant zien we je saldo en je laatste winst. In het midden zien we de spinknop met aan weerszijden de MaxBet en de Autoplay knop. Tot slot zien we links van het midden de waarde van de coins en het aantal actieve winlijnen.

Rainbow Ryan

Bonussen

Deze kast kent een aantal opties om je winkansen aardig te vergroten. Ten eerste zijn er de wilds, die ervoor zorgen dat deze winlijnen verlengen of starten.

Scatters
Scatters komen tevoorschijn in de vorm van versterkers en staan garant voor free spins. Als je er 3 draait krijg je 7 free spins, wat kan oplopen tot 20 free spins bij 6 scatters.

Rainbow Reels
Leprechaun Ryan kan met zijn gitaar een aantal rollen synchroniseren, zodat je makkelijker winlijnen scoort. Dit kan zelfs oplopen tot dezelfde iconen op alle 6 rollen, waardoor je hele hoge prijzen kan winnen.

Ons oordeel over Rainbow Ryan

Het was niet meer dan een kwestie van tijd dat een bedrijf met een mythische naam een spel met een mythisch tintje moest gaan maken. Rainbow Ryan is een geweldig spel, omdat het er leuk uit ziet en goede bonussen biedt door middel van de free spins en de rainbow reels. De muziek is echter heel slecht, wat toch jammer is in een gokkast die er zelfs muzikaal uitziet.

Als de muziek en het geluid goed waren geweest zou dit een van de beste gokkasten zijn die we kennen, mede door de vele manieren om te winnen.  Nu is het een leuk spel met een gimmick geworden. Jammer van deze gemiste kans.