Contacteer Ons

Slots

Raging Rhino

 

WMS heeft een exotisch kast op de markt gezet met Raging Rhino, die zo van de grasvlaktes van een Afrikaans oord geplukt kan zijn. De minimale inleg is €0,40 en de maximale staat op €60 met een RTP van 95.91% en een medium volatiliteit. Waar deze kast in uitblinkt ten opzichte van andere kasten is de extra rol tot een totaal van 6 rollen in plaats van 5, waardoor het aantal winlijnen ook flink stijgt naar 4096 stuks. Meer kans om te winnen dus.

Hoe ziet Raging Rhino eruit?

Een ding weten we zeker en dat is dat er iemand met een airbrush werkt bij WMS. Dit is zeker niet slecht, want het past perfect bij het spel. De achtergrond is warm van kleur en gaat over in een warme blauwe avondlucht, welke de aandacht niet afleidt van het spel.

Het spel zelf werkt met wat directere kleuren en alleen de beest iconen (neushoorn, luipaard, krokodil, en miereneter) zijn ook airbrush-achtig getekend. Daarnaast vinden we de letters Q, K, J, A, 10 en 9 terug in het spel. Bijzonder opvallend aan dit spel, is dat als je even niks hebt gedaan, het spel zich verkleint en als je het weer activeert, naar de originele grootte teruggaat. Leuk dingetje. 

Het geluid is een constant geluid van beesten, vogels en een willekeurige aap, leidt niet af van het spel en is vele malen beter dan stilte. Zodra je op de spinknop drukt, komt er een halve fanfare tevoorschijn, die het spinnen van muziek voorziet, maar weer weggaat als de spin stopt.

Hoe wordt Raging Rhino gespeeld?

Net als in elke slotmachine draait het om het maken van combinaties en in dit geval zijn er 4096 manieren om combinaties te maken. Hierbij komen ook nog de scatter en wild kijken om je nog meer prijzen te geven, maar daarover meer in de bonus-sectie. 

De naam van het spel doet al vermoeden dat de “rhino” uit Raging Rhino degene is die het meeste oplevert, dus daar moet je op jagen (figuurlijk, natuurlijk). Daarna komt elk ander beest icoon en daarna in opvolging de letters en cijfers. 

Onder het spel zelf vinden we van rechts naar links de spinknop, de winstbalk, de inzet selector, de winstvermenigvuldiger, de winlijnen, de autospin knop en de prijzen uitleg van het spel. Daaronder vinden we een zwarte balk waar we van rechts naar links de naam, de winlijnen in combinatie met het prijzengeld, het saldo, de instellingen en alle uitleg vinden van het spel. We zien dat dit zo’n beetje de standaard layout is voor een WMS gokkast.

Raging Rhino

Bonussen

De wild en de scatter zijn de interessantste bonussen in Raging Rhino. Waar de wild het icoon vervangt om een winlijn zo ver mogelijk af te maken, geeft de gokkast gratis spins weg als je minimaal 3 scatters draait. Bij 3, 4, 5 of 6 scatters, krijg je respectievelijk 8, 15, 20, of 50 free spins. 

Tijdens de gratis spins, kan je er ook nog extra gratis spins bij verdienen door in deze mode opnieuw een minimum van 3 scatter symbolen te draaien.

Ons oordeel over Raging Rhino

Het aantal winlijnen en aantal rollen maken deze kast een absolute topper om te spelen. Omdat je meer rollen krijgt, heb je ook meer kans om te winnen en grotere prijzen in de wacht te slepen. Het draait nog steeds allemaal om een beetje geluk, maar als je geluk net iets meer naar je hand kunt zetten, is het toch al leuker spelen. De inleg is laag, dus als je Raging Rhino een keer tegenkomt,  raden wij zeker aan om hem te spelen!